I Web Plaza
Image default
Dienstverlening

Alles voor een fijne leefomgeving

Iedereen kent het wel, buiten is het heet en binnen dus ook. Of juist andersom, buiten is het koud en binnen ook. Toch wil je graag een comfortabele temperatuur in huis hebben en daarvoor is airconditioning heel erg handig. Je zou ervoor kunnen kiezen om alleen de airco aan te schaffen en de airco zelf te installeren, maar het is vele malen makkelijker om een airco inclusief montage te regelen. Daarbij voorkom je ook dat de airco verkeerd wordt geïnstalleerd. Zo hoef je alleen achter je laptop d airco te regelen en de rest doen wij! Een comfortabele leefomgeving creëren was nog nooit zo makkelijk.

Onze drie beloftes

Wij willen natuurlijk de beste service verlenen, en daarom hebben wij drie afspraken vooraf. Als eerste is het mogelijk om vrijblijvend offertes aan te vragen. Wij sturen je dan gratis een op maat gemaakte offerte die volledig en transparant is. Wanneer u een van onze airco’s heeft kunnen kiezen, zullen wij een ervaren monteur naar je toe sturen zodat de airco vakkundig geïnstalleerd kan worden. Wij zorgen er dus voor dat alles probleemloos en zonder opstootjes zal werken. We zijn zelfs zo zeker van onze kwaliteit, dat wij als derde belofte garantie bieden op de werkzaamheden die we bij jou thuis hebben uitgevoerd.

Airco’s voor iedereen en overal

Wij leveren onze service aan iedereen. Het maakt dus niet uit of een bedrijf of een particulier bent, je kunt sowieso bij ons terecht. Ook is het zo dat wij onze diensten leveren aan zowel nieuwbouw of bestaande bouw. Voor elke situatie of omgeving hebben wij de juiste airco van topkwaliteit. Wil je de airco in een kantoor? Zo geregeld. Wil je de airco in je slaapkamer voor de optimale nachtrust? Ook geen probleem, want daar hebben wij ook de beste airco’s voor. Bent u dus aan het nadenken over hoe je een comfortabele leefomgeving in huis of op kantoor kan creëren? Neem dan contact met ons op en dan zullen we je zo goed mogelijk helpen.