I Web Plaza
Image default
Aanbiedingen

Antislipmat voor op kantoor, in de winkel of gewoon voor thuis.

Wat verstaan we onder een antislipmat?

Onder een antislipmat verstaan we alle matten met een rug die als antislip kan worden aangemerkt. Dit houdt dus niet in dat het loopvlak, het gedeelte van de mat waar overheen wordt gelopen, antislip moet zijn, maar wel de rug/backing van de mat waardoor deze op zijn plek blijft liggen.

Er worden in de industrie verschillende materialen gebruikt voor het antislip maken van entreematten. Zo kan er bijvoorbeeld rubber worden gebruikt, waardoor een mat goed op een gladde en vlakke vloer blijft liggen.

Om matten aan te mogen duiden als antislip, wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten testen. Zo wordt er gebruik gemaakt van een hellingbaantest. Aan de hand van de helling kan worden bepaald wat de maximaal te belopen helling is. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een stroefheidsmeter.

Welke verschillende antislipmatten verkoopt A&D Logomat?

A&D Logomat verkoopt zowel antislipmatten voor binnen als voor buiten. We hebben verschillende kwaliteiten en matten met verschillende eigenschappen die in de volgende subteksten te vinden zijn.

Antislipmatten voor binnen

Als antislipmat voor binnen kunnen we onderscheid maken in matten met logo’s en matten zonder logo’s. Wanneer u uw entreemat wil personaliseren met een logo of met een tekst, dan kunnen we onze Logomat Pro, Logomat Pro Lite, Logomat Pro XL en onze Logomat Pro Green aanbieden. Al deze matten beschikken over een 100% nitril rubberen rug die antislip werkt. Wanneer u een mat zonder logo of andere personalisatie wenst, dan kunnen we u onze Effen Pro, Effen Pro full color, Multicolor Pro, Multicolor Pro Luxe, Multicolor Pro XL, Multicolor Pro Plus en Multicolor Pro Katoen aanbieden. Ook al deze matten beschikken over een 100% nitril rubberen rug.

Antislipmatten voor buiten

Wanneer we kijken naar onze buitenmatten die aangeduid kunnen worden als antislipmat, kunnen we twee kwaliteiten onderscheiden, namelijk onze Borstelmat en onze Logomat Pro Buiten.

De Logomat Pro Buiten beschikt, net als veel van onze binnenmatten, over een 100% nitril rubberen rug waardoor deze stevig op de vloer blijft liggen.

Onze borstelmatten beschikken niet over een nitril rubberen rug, maar kunnen wel aangeduid worden als antislipmat. Deze mat is uitvoerig getest met de hellingbaantest en hieruit is gebleken dat de borstelmat op zijn plek blijft liggen wanneer er over de mat wordt gelopen op een helling tot wel 25 graden!

*De matten die wij aanduiden als antislip hebben daadwerkelijk een keurmerk waaraan voldaan moet worden om aan te mogen worden gemerkt als antislipmat.

Bent u op zoek naar een antislipmat? Dan is A&D Logomat B.V. dé webshop om eens te bezoeken!

https://www.adlogomat.nl/deurmat/antislipmat/