I Web Plaza
Image default
Dienstverlening

De beste faciliteiten van Schiphol voor de security

Ben je bang om te laat te komen op Schiphol en ben je daarom altijd extra vroeg? Dan heb je vaak veel tijd over. Gelukkig is Schiphol een grote luchthaven waar van alles te doen is. Zo heb je op Schiphol Plaza veel winkels en zelfs een apotheek met extra lange openingstijden. Ook zijn er veel restaurants, cafés en bars waar je een lekker drankje kunt doen of een hapje kunt eten.  Veel te vroeg op Schiphol aankomen is dus geen ramp. Kom je altijd met het openbaar vervoer naar Schiphol en ben je bang dat er treinen of bussen uitvallen? Dan kan je ook een taxi Schiphol nemen. Zo kan je nog rustig thuis je spullen inpakken en ben je alsnog goed op tijd voor het inchecken! 

Winkels en restaurants

Op Schiphol Plaza kun je voor de paspoortcontrole winkelen en bij een restaurant of café wat eten en drinken. Als je te vroeg op Schiphol bent, of iemand hebt afgezet op Schiphol, kun je hier dus nog leuk shoppen of ergens zitten. Het aanbod aan winkels op Schiphol Plaza is enorm. Het fijne aan dit winkelcentrum is dat de winkels lang open zijn. De meeste winkels openen al om zeven uur ‘s ochtends en sluiten pas om tien uur ‘s avonds. Het aanbod restaurants, cafés, en bars is divers en ze zijn ook lang geopend. Twee restaurants zijn zelfs zeven dagen per week 24 uur geopend. Voor een goede maaltijd of een lekker drankje kun je dus zeker bij Schiphol Plaza terecht!

Apotheek

Het zal je vast wel eens zijn gebeurd: je staat helemaal klaar voor vertrek met je koffers ingepakt en je komt erachter dat je iets voor je gezondheid bent vergeten. Gelukkig is er op Schiphol Plaza een apotheek waar je terecht kunt voor voedingssupplementen en zelfzorggeneesmiddelen. Maar ook voor producten als muggenspray en blarenpleisters kan je er terecht. Daarnaast heeft de apotheek ook de meest gangbare receptgeneesmiddelen in huis, waardoor je die ook kunt kopen. Vlieg je ‘s avonds laat of ‘s nachts? Dan kan je ook geneesmiddelen buiten de openingstijden ophalen. Ze leggen je bestelling klaar in een medicijnkluisje die je met een toegangscode kunt openen. Ideaal dus!