I Web Plaza
Image default
Aanbiedingen

De must haves voor in huis

Je huis leuk inrichten is heel belangrijk. Je kan wel een dak boven je hoofd hebben, maar een huis is niet perse een thuis. Dat wordt het pas wanneer jij je lekker voelt in je huis. En daarvoor heeft een mens leuke bezittingen nodig. Denk bijvoorbeeld aan een simpel voorbeeld zoals een slimme thermostaat. Of een stoel die je van je ouders gekregen hebt. Kleine dingetjes kunnen veel betekenis mee dragen. In deze blog kijken we naar de leukste accessoires voor in huis zodat ook jij je huis kan omtoveren in een geweldig thuis! Ben jij benieuwd hoe je dit het beste kan doen, lees dan gauw verder! 

 

Google chromecast of Apple TV

Wanneer je op vrijdagavond thuis komt na een lange week werken en er is niks leuks op TV is dat natuurlijk wel heel jammer. De beste oplossing hiervoor is streamen vanaf je telefoon. Hierdoor kun je altijd kijken wat je wil, wanneer je wilt. Dit gaat het gemakkelijkst via een Google chromecast of een Apple TV. Deze apparaten hebben een schappelijke prijs en zijn gemakkelijk te bedienen. Het werkt vloeiend met streaming platforms als Netflix of Amazon Prime. Ben jij benieuwd geworden of het wat voor jou is? Kijk dan eens op de site van Piest. Zij bieden een ruim assortiment aan verschillende electronische artikelen en helpen je bij vragen graag verder. Neem eens een kijkje en wie weet vind jij een super gadget die jouw huis nog meer thuis maakt!

Een nieuwe deurbel
Heb je ooit gehoord van de Ring video doorbell? Dat is inmiddels bijna een onnodige vraag. Bijna iedereen kent deze bel. Het is een leuk extraatje voor je huis. En handig voor wanneer je op vakantie bent. Ook deze vind je bij Piest, dus neem eens een kijkje op hun site!

 

https://www.piest.nl/