I Web Plaza
Image default
Kunst en Kitsch

Een mooie tweedehands auto koop je bij occasion Hengelo

Een tweedehands of occasion auto kopen? Dat kan bij Occasion Hengelo. Bij Occasion Hengelo hebben ze namelijk een enorm aanbod aan occasion auto’s en kan het bijna niet anders dan dat jouw auto er tussen staat. Doordat er veel verschillende merken bij occasion Hengelo te koop zijn, is er voor iedereen wel een mooie occasion uit te zoeken. 

Aanbod occasion Hengelo

Bij occasion Hengelo is het aanbod tweedehandsauto’s riant. Dat komt door de vele connecties en kennissen van het bedrijf. Occasion Hengelo heeft verschillende automerken tot haar beschikking. Zo zijn er auto’s met een lage prijs en ook een lagere kwaliteit, maar zo zijn er ook occasion auto’s in Hengelo beschikbaar van een hoge kwaliteit en een wat hogere prijs. Je kunt bij occasion Hengelo aangeven waar jij naar op zoek bent en er wordt een geschikte auto voor je gezocht. 

Auto’s

Je kunt verschillende soorten tweedehands, occasion auto’s kopen. Als je een occasion koopt met een hoge kilometerstand, weet je dat de auto al wat ouder is en je sneller last kunt krijgen van schades en langs moet komen bij occasion Hengelo voor reparaties. Over het algemeen zijn de auto’s van occasion Hengelo van goede kwaliteit en koop je naast een auto ook een stukje service mee. Zo krijg je bij occasion Hengelo twee jaar garantie op je aankoop en kun je altijd terecht wanneer er iets niet goed is met de auto. De auto’s bij occasion Hengelo worden van tevoren helemaal APK gekeurd, zodat je er weer minimaal 4 jaar mee vooruit kan. Ook wordt de auto voorzien van een volle tank aan benzine en wordt de auto opnieuw gespoten, indien nodig. Je kunt bij occasion Hengelo aangeven hoe je de auto opgeleverd wil hebben. Zo kun je er bij occasion Hengelo bijvoorbeeld ook voor kiezen om een nieuw stuur in je tweedehands auto te laten zetten, je velgen te laten vervangen of de auto in een andere kleur te laten spuiten. Er is ontzettend veel mogelijk bij occasion Hengelo. Uiteraard zijn extra diensten wel tegen een meerprijs, maar hoe meer je bij occasion Hengelo afneemt, hoe gunstiger de uiteindelijke deal voor je wordt. En daarbij krijg je dan een tweedehands auto, helemaal naar jouw eigen smaak en natuurlijk ook aangepast naar jouw budget.