I Web Plaza
Image default
Zakelijk

Stevig machinefolie hier bestellen

Het is van groot belang om een palletlading goed te beschermen tijdens opslag of transport. Gelukkig heeft Verpakking & Zo machinefolie in het assortiment! Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart of transparant.

 

Waarom moet er folie om een palletlading?

Als eerste is dit een handige product om stof en vuil tegen te houden. Machinefolie is eigenlijk onmisbaar in een magazijn. Vaak zie je  hier dan ook stellingen met producten, die op een pallet staan. Deze zijn omwikkeld met dit folie. Het zorgt er ook nog voor dat de lading stabiel blijft staan. Zo voorkom je dat er geen spullen van deze lading kunnen vallen. Dit folie staat ook bekend onder de naam stretchfolie.

 

Online folie bestellen

Veel bedrijven bestellen via Verpakking & Zo rollen met machinefolie. Voordeel is dat alles uit eigen voorraad komt. Hierdoor kan een bestelling snel geleverd worden. Wanneer er meerdere producten besteld worden, ieders met een eigen verzendmethode, wordt er maar één keer het hoogste verzendtarief in rekening gebracht.

 

Speciale machines voor inpakken van pallets

Bedrijven hebben hier vaak  een speciale machine voor, waarmee zij makkelijk en snel een pallet in kunnen pakken. Goederen worden op een pallet gezet en met deze folie ingepakt.  De pallet kan nu makkelijker worden verplaatst, zonder dat de spullen omvallen.

Bij Verpakking & Zo is veel meer te vinden dan alleen maar machinefolie. Zo zijn hier verschillende verpakkingsmaterialen te bestellen, waarmee goederen verzonden kunnen worden. Brievenbusdozen, speciale enveloppen en veel meer. Op een verantwoorde manier producten versturen doe je samen met de diverse verpakkingsmaterialen van dit bedrijf.