I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Traprenovatie

Wanneer je net bent verhuisd en al een aantal weken klussen achter de rug hebt zitten, kan je best opzien tegen het renoveren van de trap. Dat is nogal een klus namelijk en waar moet je beginnen als je er zelf weinig verstand van hebt? Gelukkig kan Lamiwood u wel op weg helpen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken en renoveren van trappen. Zo kunnen wij samen met u kijken welke trap u wilt, nodig heeft en hoe wij hem gaan maken naar uw wens. 

 

Lamiwood biedt u een compleet assortiment aan renovatie trappen. Als u erg handig bent en zelf een beginnetje wilt maken voor bijvoorbeeld uw balustrade, dan kunt u bij ons gebruik maken van het doe het-zelf pakket. Neem gerust een kijkje in ons assortiment. Als u dan toch bezig bent op de site, kunt u ook gelijk even een kijkje nemen op het samenstellen van uw eigen balustrade. Zo wordt uw traprenovatie compleet zoals u dat wilt.  Daarnaast hebben wij ook montage video’s online wat u altijd kan helpen. Maar wij kunnen ook altijd bijspringen als u vast loopt. 

 

Wanneer u uw trapleuning wilt vervangen, staan wij ook voor u klaar! Wij hebben namelijk een groot assortiment met allerlei verschillende soorten en maten in trapleuningen. Er zit zeker wel iets tussen wat bij uw ideale trap past. Zo bestaan er verschillende soorten leuningen. Denk aan een rechte leuning of een gebogen leuning. Daarnaast kunt u kiezen tussen verschillende soorten hout voor uw trapleuning. Uiteraard kunnen wij als Lamiwood u helpen met het kiezen tussen de verschillende soorten hout maar ook de vorm van uw trapleuning. Samen zullen we kijken welke trapleuning / trap mooi bij uw huis past. Klanttevredenheid staat bij ons altijd centraal. 

 

http://www.lamiwood.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt een elektronische sigaret?

Waarom is Doelbewust online marketing zo belangrijk?

Wat is Epigenetica?