I Web Plaza
Image default
Aanbiedingen

4 douchekranen in alle stijlen

Wie houdt er niet van een goede douche na een lange dag werken? Ontdek de verschillende soorten douchekranen en kies wat het beste bij jou past.

Een verfrissende douche kan de stemming van de dag bepalen en met de juiste kraan kunnen je dagelijkse wassingen een luxueuze ervaring worden. Als je op zoek bent naar een upgrade voor de badkamer, neem dan even de tijd om de verschillende soorten douchekranen die er zijn te leren kennen. Hier kun je allemaal rekening mee houden als je een douchekraan kopen:

Type douchekop #1: Enkele straal

Als er één douchekraan is die al heel lang wordt gebruikt, dan is het wel de kraan met één straal. Met een geconcentreerde, puntige straal en een stevige druk, maken ze van het douchen een comfortabele ervaring. Dit soort kranen zijn perfect voor mensen met een budget en voor kleine tot middelgrote badkamers.

Type douchekop #2: Regensysteem

Deze kraan, die steeds populairder wordt, laat je de vreugde van de moessons herbeleven. Met zijn lichte druk en grote diameter zorgt hij voor een gelijkmatige waterstraal voor een kalm en rustgevend effect.

Bevestig de regendouchekop aan een verlengde douchegreep zodat je er rechtstreeks onder staat voor de beste ervaring. 

Type douchekop #3: Handsproeier

Hou je er niet van om door de douche te lopen om de zeep eraf te wassen? Geen nood! Met een handdouchekop kun je op één plek blijven staan en je bad afspoelen. Hij kan ook op een steun worden bevestigd en indien nodig worden gebruikt.

Type douchekop #4: Douchekop met glijstang

Als jouw gezin een gemeenschappelijke douche heeft, is de douchekraan met glijstang de beste keuze. De douchekraan kan gemakkelijk in hoogte worden versteld en is even handig voor kinderen als voor ouders.

Geniet van ontspannende badtijden door simpelweg de douchekop te vervangen met behulp van deze stang. Als je echter meer dan één badkamer heeft, overweeg dan de gemakkelijkste en handigste douchekoppen voor de meest gebruikte badkamer bij een douchekraan kopen. Op die manier bespaar je op onderhoudskosten en kan hij ook als reserve fungeren!

 

https://www.baderie.nl/producten/douches/douchekranen