I Web Plaza
Image default
Sport

Hoe kan je op een eenvoudige manier toch snel aankomen

Veel mensen vinden het lastig om aan te komen, in de meeste gevallen komt dit doordat ze het niet op een goede manier proberen. Om aan te komen moet je meer calorieën eten dan dat je verbruikt, de calorieën die overblijven zorgen er namelijk voor dat je aankomt. Wanneer mensen denken al snel dat ze veel calorieën binnen krijgen door vet en ongezond te eten, dit is ook wel zo maar is niet voor een lange tijd vol te houden. Wanneer je namelijk ongezond eet krijg je niet alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt, je zult dus snel moe worden, een lage weerstand hebben en minder energie hebben. Wanneer je dan weer stopt met het ongezonde eten is al het werk voor niets geweest, je gaat dan namelijk weer afvallen. Hieronder zie je tips hoe je toch op een makkelijke manier aan kunt komen. 

Grotere portie

Het is heel makkelijk aankomen door van alles wat je normaal zou eten een grotere portie te nemen, hierdoor eet je namelijk niet ongezonder maar wel meer. Normaal zou je namelijk ook genoeg en gezond eten zodat je al je voedingsstoffen binnen zou krijgen. Wanneer je normaal bijvoorbeeld één keer opschept bij het avondeten schep je nu twee keer op, in het begin zal het lastig zijn omdat je eigenlijk al vol zit. Door deze fase moet je heen, uiteindelijk gaat je lichaam er namelijk aan wennen en wordt het eten steeds makkelijker. Wanneer je in de ochtend begint met eten wordt het makkelijker om de dag door te eten, je lichaam wordt dan namelijk in werking gezet en kan dan uiteindelijk meer naar binnen krijgen.

Shake 

Een van de makkelijkste dingen om mee aan te komen is een shake, een shake zorgt er namelijk voor dat je je calorieën drinkt. Doordat je de calorieën drinkt krijg je niet echt een voldaan gevoel en heb je ook niet doorgehad dat je de calorieën naar binnen hebt gewerkt. Een shake is dus een perfecte extra maaltijd.

 

Gerelateerde artikelen

Thuis is trainen is fijn en gemakkelijk

Kan ik met rugpijn naar fysiotherapie Drunen?

De suspension trainer aanschaffen