I Web Plaza
Image default
Banen en opleidingen

Een complete cursus lash lift

Heb je altijd al een cursus willen volgen waarbij je leert hoe je een lash lift moet doen? Dit is je kans! Bij de beste cursus Lash Lift leer je de juiste techniek en leer je over alle materialen en producten die je nodig hebt om de perfecte lash lift uit te voeren. Een lash lift is de perfecte behandeling om toe te voegen aan je assortiment als je al een eigen salon hebt. Ook als je nog geen eigen salon hebt is een lash lift super handig om goed te kunnen. Andere schoonheidssalons nemen je sneller aan als medewerker als je een lash lift cursus hebt gevolgd. Dat is toch super fijn?

Een korte cursus met een ruim eindresultaat

Wat ook fijn is, een lash lift cursus duurt maar één dag. Na die dag loop je weg met je papiertje! Je kent dan alle trucjes om de perfecte lash lift uit te voeren. Een lash lift behandeling is een behandeling op je eigen wimpers. Je wimpers worden gekruld en eventueel geverfd waardoor je ogen er uit zullen springen. Wanneer je korte of hele rechte wimpers hebt, is zo’n behandeling dus zeer geschikt als je graag wat opvallende wimpers wilt. Het resultaat is twee tot drie maanden zichtbaar en daarna kan je direct weer een lash lift behandeling nemen. Na je lash lift kan je alles met je wimpers doen. Zwemmen, sporten, zweten, het is allemaal geen probleem!

Kwaliteiten van de cursus

Het fijne van de cursus is dat je maar 1 dag bezig bent en genoeg kennis hebt daarna om het zelf te doen. Het een realistische prijs met een fijn en ruim resultaat. Zo heeft u snel de opleiding afgerond voor een goede prijs. De cursus wordt gegeven door iemand die al lang in het vak zit en veel lessen geeft. Zo weet u dat u niet zomaar dingen voorgeschoteld krijgt met eventuele onware informatie. Je weet zeker dat je het goed leert en het goed blijft hangen zodat je het zelf goed en makkelijk kan toepassen.