I Web Plaza
Image default
Banen en opleidingen

Helpdeskmedewerker verzekeringen

Jouw verantwoordelijkheden

Bent u geïnteresseerd in verzekeringen? Spreek je vloeiend tweetalig (FR / NL)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor een bedrijf in Berchem zijn wij op zoek naar een klantendienstadviseur. In deze functie bespreek je verzekeringsdossiers met je klanten. U heeft zelf een plek in deze dossiers. U registreert een schadeclaim en volgt verder op. U heeft de nodige documenten en bewijsstukken nodig en rapporteert deze aan de bevoegde autoriteiten.

Jouw profiel

-Professioneel Nederlands en Frans -Sterke communicatieve vaardigheden -Je durft op te staan ​​en ruzie te maken -Je kunt zelfstandig werken -Je bent ruimdenkend -Je bent allemaal medelevend, en of je schoenen deze kwaliteiten alleen kunnen herkennen, Reageer snel!

Ons aanbod

Je komt terecht in een goede omgeving met een goed team in de buurt. Naast de nodige opleidingen voor verzekeringen en IT-systemen wordt er ook geïnvesteerd in personal training. Na een positieve evaluatie bieden ze: contract voor onbepaalde tijd • bonusplan • hospitalisatieverzekering, tandartsverzekering, maaltijdcoupons en ecologische coupons • begeleiding en opleiding om aan uw behoeften te voldoen

https://www.vindazo.be/vacatures/verzekeringen.html