I Web Plaza
Image default
Entertainment

Gezondheid van sterrenbeeld Draak volgens de Chinese horoscoop

Draken zijn notoir gezond. Je staat bekend om je vitaliteit en staat bekend om je fysieke kracht en levensduur. Zoals de geschiedenis heeft bewezen, is het niet zo gemakkelijk om een ​​van jullie te doden.

Je hebt meestal geluk en leeft in goede gezondheid tot een rijpe oude dag in prima conditie. Zelfs op je vijfennegentigste ben je nog steeds de baas over je kinderen en kleinkinderen en dwing je zowel aandacht als respect af. Draken geven bijna nooit op.

Bijna iedereen vindt je sexy. Je merkt dat je onweerstaanbaar bent, dus het heeft geen zin je te adviseren je enthousiasme of je uitstapjes in buitensporige geflirt te beteugelen. Vitaliteit en pep zijn twee van de meest aantrekkelijke eigenschappen van het leven, vooral wanneer we deze eigenschappen vinden in een persoon tot wie we ons aangetrokken voelen. Je robuuste fysieke kracht en basale levendigheid van geest zijn je belangrijkste verleidingswapens. Wanneer je je vitaliteit combineert met die warme sentimentaliteit van jou, is het resultaat pure betovering.

Maar je moet verwennerij en overdaad aan banden leggen. Je geniet van lekker eten en het beste in wijnen en gedistilleerd. U houdt van een goede sigaar en rookt mogelijk te veel sigaretten. Ook kook je vaak graag zwaar gesausd of gekruid. Naast passievolle liefkozing is de activiteit die je het leukst vindt onderhoudend. Er gaat geen jubileum of verjaardag voorbij zonder dat je een speciaal gerecht of een exotisch nieuw drankje verzint om het te vieren. Het resultaat van al dit drinken is een neiging om aan te komen. Op latere leeftijd begint overgewicht te concurreren met je ambitie om er goed uit te blijven zien en toch op volle kracht te werken.

Uw terminale excessen kunnen een desastreus effect hebben op uw levensduur. Toch ben je zo’n vastberaden ziel dat je in staat bent jezelf te disciplineren en slechte gewoonten te corrigeren. Van tijd tot tijd ga je abrupt op een crashdieet en beëindig je de waanzinnige inname voor een tijdje. U kunt ook een oefenprogramma volgen. Binnen een paar weken zult u mager zijn, maar in plaats van uw regime permanent aan te nemen, gaat u vaak terug naar overmatig eten en merkt u al snel dat u weer dik en buiten adem bent. Blijf proberen. Het zal zich op den duur terugbetalen.

Deze dwaze cyclus van diëten en vasten kan schadelijk zijn voor je hart en bloedvaten. Te veel druk die eerst wordt uitgeoefend door te veel toegeeflijkheid en vervolgens door een crashdieet, zal je verzwakken en een neerwaartse spiraal kan ontstaan. Ga yoga doen, studeer meditatie, vind een manier om te ontspannen en matig je favoriete tijdverdrijf van eten en drinken ter viering van vakantie die ooit de stad trof.

Hypertensie is een van uw zwakke punten. Omdat je van nature opvliegend bent en bezig bent met het bereiken van het onmogelijke NU, ben je ongeduldig. Vaak hoor je collega’s snauwen en karperen omdat je ze traag of geestig vindt. Vanwege uw opvliegendheid kunt u ook last krijgen van tachycardie, hartkrampen en zelfs milde symptomen van angina pectoris, die op zichzelf niet per se gevaarlijk zijn, maar die andere, meer ernstige klachten kunnen inluiden. Nogmaals, de remedie is te vinden in ontspanning, lichaamsbeweging en een dieet dat voornamelijk bestaat uit groenten, vis en granen. Vitamine B-complexen kunnen u helpen hoge bloeddruk te verlagen en de bloedsomloop te verbeteren, die in uw geval soms traag is.

Na je dertigste kun je last krijgen van een ‘slechte rug’. Hoewel je niet van fysieke arbeid houdt, ben je altijd enthousiast om te schitteren en probeer je jezelf misschien te bewijzen door zware lasten op te tillen en te vervoeren voor effect. Herhaaldelijk misbruik van de flexibele goede aard van de ruggengraat kan hernia of op zijn minst een zeurende ischias-aanval veroorzaken. De oplossing? Terughoudendheid en gematigdheid. Als je het geluk hebt een goede chiropractor te vinden, moet je een levenslang abonnement nemen en luisteren naar het advies van de beoefenaar.

Om uw kracht en vermogens op uw hoogtepunt te houden, moet u ervoor zorgen dat u uw gezondheidstoestand in de gaten houdt, regelmatig gecontroleerd wordt en naar de wijsheid van uw eigen lichaam luistert. Als je moe bent, moet je rusten. Als je nerveus bent, moet je ademhalingsoefeningen doen of mediteren. De remedie voor angst of frustratie zit niet in een medicijnflesje (of een ander flesje). “Afkoelen” door te gaan vissen of een lange wandeling te maken, is verreweg de beste manier om met stress om te gaan.

De beste voedingsmiddelen om uw trage bloedsomloop te stimuleren zijn schaaldieren, algen, citrusvruchten en ananassap. Als u lijdt aan angst of depressie, moeten stimulerende middelen zoals alcohol, koffie, cola, tabak en thee strikt worden vermeden ten gunste van vruchtensap, vooral appel of druif. Van gedroogd fruit zoals dadels, rozijnen, bananen, pruimen en vijgen kun je alles eten wat je wilt. Eetluststimulerende kruiden zijn in orde, zolang ze niet in overmatige hoeveelheden worden gebruikt. Knoflookpillen of knoflook gekookt met voedsel zullen uw chronische hypertensie verlichten.

Ten slotte komen uw meest delicate gezondheidsproblemen vaak voort uit de moeite die uw geest heeft om met de realiteit om te gaan. Frustraties steken de kop op en veroorzaken grote angst. Ofwel kun je dit of dat niet snel genoeg op jouw manier voor elkaar krijgen, of anders krijg je het niet de medewerking die u nodig heeft van medewerkers. Of misschien kunt u niet slechts één project kiezen om na te streven. De beste therapie voor jou is een-op-een uitwisseling van informatie waarbij je je serieus genomen voelt. U kunt zelfhulpmethoden gebruiken om een verbetering of genezing te bewerkstelligen. Je mag je nooit hulpeloos of machteloos laten voelen: zulke gevoelens drijven je alleen maar dieper in je ziekte.

Karakter van Chinees sterrenbeeld Draak

Je kunt natuurlijk alles verzinnen wat je wilt. Iedereen vergeeft je. Wat je ook doet, hoeveel pijn of schaamte je ook veroorzaakt, je bent feilloos behulpzaam in cruciale vriendschaps- en familiezaken. Je bent een geboren crisisbemiddelaar. Je gedraagt ​​je misschien brutaal of onbezonnen, je bent misschien een snob en sociale klim naar de hel; maar als de reis van het leven op zijn zwaarst is, kun je er altijd op rekenen dat een vriend veilig thuiskomt.

Soms kun je een opschepper en een vuurspuwer zijn, maar het grootste deel van de show is slechts gebakken lucht. Daaronder ben je teder. U bent begiftigd met de hoogste morele normen. In tegenstelling tot sommige mensen zijn je flamboyante uiterlijk, opschepperige lawaai en vocale snobisme echter niet bedoeld om een ​​basale verlegenheid te verdoezelen. Je bent allerminst verlegen: je bent ronduit opdringerig, trots en aanmatigend.

Je bent intelligent, nieuwsgierig en analytisch tot in de puntjes. Je draagt ​​een wonderbaarlijke herinnering tussen je oren en weet instinctief hoe je lessen kunt trekken uit gebeurtenissen uit het verleden. Een krachtig vermogen om informatie te synthetiseren en in actie te vertalen, geeft je een voorsprong in de politiek en stoot je direct op leiderschap. Je bent ook scherp en geestig. Je bent een zeer grappige en informatieve gesprekspartner. Ook heb je meestal niet de behoefte om je kennis te paraderen en ben je niet pedant of didactisch.

Kleine mensen maken je gek. Je vindt het niet erg om frontaal geconfronteerd te worden met uitgesproken stoere jongens die je precies vertellen wat ze van je vinden. Als ze eerlijk tegen je zijn, krijg je het compliment terug. Maar je hebt een hekel aan gemene mensen.

Hoewel je niet boven het plegen van een mini-misdaad of twee bent voordat je sterft, ben je in wezen oprecht en probeer je eervol te zijn. Privé ben je misschien een beetje guitig, maar je openbare stijl is nobel en grootmoedig. Zelfs bij het bedenken van strategieën, pas je hoogstaande tactieken toe en probeer je het onethische te vermijden.

Je vindt het niet leuk om oud te worden. Hoewel je meestal het grootste deel van je leven opgewekt bent, grote tegenslagen weglacht en in moeilijke tijden je evenwicht bewaart, ga je niet met gratie om met het verouderingsproces. Het vooruitzicht om macht te verliezen en jeugdige kracht te voelen wegebben is ondraaglijk voor je. Ook de mogelijkheid van afhankelijkheid van anderen, die je altijd als zwakker hebt beschouwd dan jezelf, is duidelijk onaanvaardbaar. Je zou er liever een einde aan maken dan de laatste belediging van sluipend verval te verduren.

Lees meer over de Chinese horoscoop of Chinese horoscoop Draak. Ontdek ook je westerse sterrenbeeld of lees een andere horoscoop.