I Web Plaza
Image default
Verbouwen

Meetservice, altijd de juiste maat ramen en deuren

 

Als je een beetje handig bent, meet jezelf dan aan de deur. Desalniettemin moeten we door het bestellen van de verkeerde maat of uitvoering de deur meerdere keren per week vervangen. Wilt u 100% zeker zijn dat u direct de juiste deur bestelt, dan kunt u gebruik maken van deze meetservice. De kosten voor het correct opmeten van de deur bedragen slechts 9,00 euro en het minimumbedrag is 59,00 euro. Mocht de monteur tijdens het inmeten bijzondere omstandigheden tegenkomen die van invloed zijn op de montage van de door u bestelde deur, dan meldt hij dit direct en geeft hij uitleg over de exacte montagekosten, inclusief meerwerk. Er was daarna geen ongeluk, maar het was meteen duidelijk.

 

Service binnendeuren installeren

We raden altijd aan om montagediensten te combineren met meetdiensten voor aangepaste deuren. Zo weet u zeker dat de juiste binnendeur klaar is voor montage. De monteur kan ter plaatse controleren of u de juiste deuraccessoires heeft besteld zodat de deur vakkundig gemonteerd kan worden. Indien het bestaande hang- en sluitwerk nog van toepassing is, kan de monteur ook het overzetten van bestaand deurbeslag adviseren.

 

De kosten voor het plaatsen van de vouwdeur bedragen 90,00 euro. Elke extra kortingsdeur levert slechts 60,00 euro extra op. De prijs is inclusief de installatie van insteeksloten en deuraccessoires.

De kosten voor het plaatsen van een stompe deur bedragen 160,00 euro. De tweede of meer kost is slechts een meerprijs van 120,00 euro per deur.

Er zijn extra kosten voor het inkorten van de deur, het plaatsen van glas of het overzetten van bestaande deuraccessoires.

 

 

 

 

Aluminium Profielen Antwerpen
Aluminium Raamprofielen Kopen

 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/sitemap657-679.html