I Web Plaza
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar kiezen voor volgend jaar

Denkt u erover om voor volgend jaar een andere zorgverzekering af te sluiten? Dan kunt u zich hier nu al in gaan verdiepen. Een zorgverzekering kiest u niet zomaar, want deze moet aan een aantal eisen voldoen. Voor veel mensen is de hoogte van de maandelijkse premie doorslaggevend. Maar ook de mogelijkheden voor het afsluiten van een passende aanvullende verzekering kunnen van belang zijn. En wellicht hecht u ook waarde aan waar de zorgverzekeraar voor staat en aan de kwaliteit van de klantenservice die ze bieden.

Basisverzekering met lage premie van Salland

Een basisverzekering is de minimale zorgverzekering die u in Nederland dient te hebben. De inhoud ervan is bij alle zorgverzekeraars hetzelfde, want dit wordt bepaald door de overheid. De premie van de basisverzekering verschilt echter wel per zorgverzekeraar, evenals de premie voor een eventuele aanvullende verzekering. Met een zorgverzekering van Salland kunt u altijd rekenen op een zo eerlijke premie. Zorgverzekeraar Salland kent dan ook geen winstoogmerk. Elk jaar doen we er weer alles aan om goede zorg mogelijk te maken voor iedereen die in Gelderland of Overijssel woont. Dit doen we niet alleen door te zorgen voor een betaalbare verzekering, maar ook door te investeren in de kwaliteit van de zorg.

Voordelen van een collectieve zorgverzekering

Uw zorgverzekering kunt u ook collectief afsluiten, zodat u voordeel ontvangt op uw maandelijkse premie. Salland heeft hiervoor afspraken gemaakt met veel bedrijven en verenigingen in de regio. Werkt u bij een van deze bedrijven, of bent u lid van een van deze verenigingen, dan kunt u gebruik maken van een collectiviteitskorting op uw zorgverzekering. Deze korting geldt ook voor meeverzekerde gezinsleden. Met een collectieve zorgverzekering profiteert u ook van andere voordelen. Deze kunt u vinden op de website van Salland. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen als u vragen heeft.

https://www.salland.nl/