I Web Plaza
Image default
Dienstverlening

Op steigerdeals vind jij de beste steigers

Ben jij opzoek naar goede steigers maar weet jij niet naar welke site jij het best kunt gaan? Je kunt het best naar de site van steigerdeals gaan. Je kunt zoveel dingen vinden op de site. Je kunt de stelling vinden die jij precies wilt hebben, je kunt honderden accessoires halen. Naast allemaal dingen voor steigers kun je ook allemaal andere dingen vinden op de site zoals: rolsteigers, kamersteigers, steigeraanhangers, steigermateriaal, ladders, trappen, dakrandbeveiliging en inspiratie. Je kunt via de zoekbalk de beste stelling voor jou vinden. Je kunt de werkhoogte veranderen, het type gebruik, de platform lengte en de breedte van de steiger kun je ook zelf bepalen. Heb jij alles aangeklikt wat jij wilde hebben dan gaat de site vanzelf kijken welke steigers daarmee allemaal beschikbaar zijn.

Best verkochte producten 

Je kunt op de site de best verkochte producten vinden. Je kunt zo zien welke stellingen dus ook het populairst zijn. Je kunt nog de maximale en de minimale prijs kiezen die je wilt hebben en nog alle merken die je wilt hebben kun je ook zelf kiezen. Je kunt ook je branche kiezen. Je moet dan klikken op de branche waar jij in zit en zo kun je alles vinden wat je allemaal nog extra nodig hebt om het werk nog veiliger te maken en om sneller te kunnen werken. 

Meerdere steigers nodig?

Je kunt een eigen account aanmaken en de vind je een steiger leuk maar wil je het nog niet kopen? Je kunt de stelling dan als je favorieten instellen. Je hoeft het dan nog niet te kopen maar het wordt wel opgeslagen. Wil je wel een stelling kopen? Je moet de stelling in je winkelmand doen en zo kun je later de stelling betalen online. Je moet de stelling voor een bepaalde tijd al besteld hebben dan krijg je het de volgende dag binnen.