I Web Plaza
Image default
Bedrijven

Tips om af te vallen

Om af te vallen zal je een calorie tekort moeten hanteren. Dit betekent dat je meer calorieën moet verbruiken dan dat je binnenkrijgt. Met behulp van een dieet of een paar kleine aanpassingen aan je levensstijl kan je afvallen.

Begin met een duidelijk haalbaar doel

Als je wilt afvallen, is ‘afvallen’ niet concreet genoeg. Zet een duidelijk doel, bepaal hoeveel jij precies wilt afvallen. Wees je bewust van dit doel schrijf het op en hang het aan de koelkast of ergens waar je het vaak ziet. Dit zal de kans vergroten dat je het volhoud tot jouw doel behaald is. mocht je bijvoorbeeld al snel i neen dip belanden waardoor het sporten moeilijker en moeilijker wordt, kun je ook kiezen voor pre-workout kossine cola. zo krijg je een energie boost en houd je het zeker langer vol!

Levensstijl

–          Doe het rustig aan Neem de tijd. Een heel streng dieet is moeilijker vol te houden. Je kan het beter rustig aan doen en je gewoontes aanpassen.

–          Weet wat je eet Door te weten wat je eet kan je kiezen wat je wilt aanpassen. Houdt dus bij wat jij eet, zodat jij bewust wordt van je ongezonde gewoonte

–          Beweeg meer! Om af te vallen is het belangrijk dat je veel beweegt. Zorg er dus voor dat je door de dag heen al meer beweegt door bijvoorbeeld geen email te sturen maar even langs te lopen of de trap in plaats van de lift.

 

Supplementen en diëten

Er zijn ook drastischere manieren om af te vallen. Er zijn vele diëten die jij kan volgen waardoor je een paar kilo af kan vallen. Erg strenge diëten zijn vaak moeilijk vol te houden dus doe het rustig aan.

Fatburners

Naast je dagelijkse sport sessies en je dieet kan je ook een fatburner of ander supplement nemen. Hierdoor wordt je hongergevoel verminderd en krijg je extra energie. Dit kan je dan net de boost geven die je nodig hebt om je strenge dieet of strenge fitness schema vol te houden! Veel succes met afvallen.

https://kossonutrition.nl/product/fatburner/