I Web Plaza
Image default
Mode en Kleding

Zomeroutfits voor elke gelegenheid

Ook al ben je geen fan van het warme weer, je kunt niet ontkennen dat de zomer zoveel leuker is door de veelheid aan activiteiten en evenementen die tijdens de warme maanden worden gehouden (mits er geen virusuitbraak is natuurlijk).

Er is altijd wel iets te vieren of ergens heen te gaan.

Hoewel we niet iemand zijn die ooit een uitnodiging voor een gezellig samenzijn afslaat, teistert de aloude “maar wat moet ik aan?!” vraag ons vaak (minstens een keer per week, als we eerlijk zijn!).

Dus dachten we een kleine zomerse outfitgids voor je samen te stellen als je de resterende dagen van de zomer optimaal wilt benutten en van plan bent de komende weken zo veel mogelijk naar buiten te gaan!

Wijnweekend

De zomer is de beste tijd om naar je plaatselijke wijnmakerij te gaan voor een uitgebreide lunch en een paar glazen wijn. Het is een van onze favoriete manieren om een warm weekend door te brengen en ook de perfecte reden om je een beetje op te doffen!

Wat je ook gaat doen deze zomer, een leuke jurk van Zusss zal altijd goed passen bij je look.

Zusss is een lifestyle- en modemerk dat 10 jaar geleden werd opgericht door de zusjes Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveldt. Zusss is basic, stoer, uniek en een beetje eigenwijs. Dit komt tot uiting in alle artikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen zijn. De collectie bestaat uit Living en Lifestyle artikelen.