I Web Plaza
Image default
Beauty en verzorging

De beste tandarts uit Goes

De tandarts in Goes is ideaal om met je kinderen heen te gaan. Vanaf het moment dat kinderen tanden krijgen hoeven ze niet direct naar de tandarts. Ze krijgen vanaf dat ze een half jaar tandjes en dat is het moment dat ze ook echt op dingen kunnen kauwen. Geef ze die gelegenheid ook, want het moment dat hun tandjes doorkomen hebben ze er erg veel last van. Een verkoelend kauwspeeltje kan ze helpen om die pijn te verlichten. Na een poosje is het wel tijd om de melktandjes te controleren. De tandarts in Goes maakt hier een spelletje van zodat het niet zo spannend voor ze is.

Spannende ervaring

Het is natuurlijk heel wat voor die kleintjes, de tandarts in Goes zo in een witte jas zien staan. Op een stoel moeten gaan liggen met een grote lamp op je gericht en dan ook nog je mond open moeten doen. Gelukkig is het erg kindvriendelijk ingericht. Op het plafond hangt een mooie plaat waar ze naar kunnen kijken, het is de bedoeling dat ze dan iemand zoeken. Dit houdt ze mooi bezig en als er niks aan de hand is met het gebit is de controle hierdoor zo voorbij. Het is natuurlijk ook bekend dat ze kinderen de melktandjes gaan wisselen.

Meedenken met je kind

We zien steeds vaker dat ouders de tanden van hun kinderen eruit trekken als het nog aan een draadje bungelt, maar dit raden we als tandarts in Goes af. Het gebit is zo gemaakt dat dat vanzelf gaat en het hoeft dus niet geholpen te worden. Je vergroot hiermee het risico op meer pijn of bloedingen omdat de tand er misschien nog niet klaar voor was om eruit te vallen. Wel snappen we dat het niet prettig is voor het kind om iets te eten met zo’n losse tand. Geef je kind daarom wat makkelijks in de voeding, zoals soep. Daar hoeven ze niet op te kauwen.