I Web Plaza
Image default
Beauty en verzorging

Doe de opleiding visagie

Bij de handige opleiding voor visagie zul je in korte tijd op een professioneel niveau leren met make-up te werken. De opleiding is praktijk gericht waardoor je heel snel vooruitgang zult boeken die je in de praktijk kan brengen. Visagie is een vak wat vraagt om veel ervaring. Deze ervaring zul je in korte tijd veel opdoen tijdens de opleiding. Er komen verschillende onderdelen aan bod in de opleiding. Om te beginnen is kennis over de huid erg belangrijk. Je werkt ten slotte dagelijks met de huid als vigagist. In de opleiding zal ook nog aandacht besteed worden aan de materialen, vormen, kleuren, winpers, oogvormen, brildragende make-up en nog veel meer. Aan kennis die je op zult doen bij de opleiding visagie dus meer dan genoeg

Persoonlijke aandacht

In de opleiding visagie zul je veel persoonlijk begeleid worden. De groepen zijn klein waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Op deze manier zul je de snelst mogelijke vooruigang boeken en altijd ergens snel terecht kunnen met je vragen. Dit maakt de opleiding ook toegankelijk voor iedereen. Ongeacht je hoeveelheid ervaring in de visagie zul je deze opleiding met succes kunnen afronden. Belangrijk is dat je wel echt geïnterreseerd bent in het vakgebied. Je zult na het succesvol afronden van de opleiding een diploma ontvangen. Je ontvangt dan het KBA vigagie diploma.

Start de opleiding

Ben jij altijd al geïnterreseerd geweest in make-up? Wil jij beter worden in het beoefenen van visagie? Dan is deze opleiding voor jou bedoeld! Je omgeving zal snel verbaast zijn over de snelle resultaten die je zult boeken. Na het afronden van de opleiding kan je aan de slag als vigagist op veel verschillende plekken. Veel mensen gaan in een schoonheidssalon werken. In het werk zul je veel contact hebben met mensen en je zult veel mensen blij maken met jou werk.