I Web Plaza
Image default
Beauty en verzorging

Voor- en nadelen van polygel: alles wat je moet weten over deze populaire nagelverbetering

Polygel is een populaire en veelzijdige nagelverbetering die de laatste jaren steeds meer populariteit heeft gewonnen. Polygel wordt beschreven als een verbeterde versie van acrylnagels, die prachtige resultaten oplevert met minimale inspanning. Met dit in gedachten hebben we besloten de tijd te nemen om dieper in te gaan op de voor- en nadelen van het gebruik van polygel, zodat je met kennis van zaken kunt beslissen of het iets voor jou is. 

Wat is polygel en wat is het verschil met traditionele nagellak?

Polygel is een nieuw, revolutionair product dat snel populair is geworden in de wereld van nagels en schoonheid. In tegenstelling tot traditionele nagellak, die alleen het oppervlak van de nagel bedekt, versmelt het met de nagels om een sterke band te vormen. De Polygel coating is gedeeltelijk flexibel en semi-permanent, waardoor de nagels er natuurlijk uitzien zonder dat ze afbrokkelen of barsten. Bovendien kan Polygel gebruikt worden over acryl en kan het gebroken of ongelijke nagels opvullen voor een gladde afwerking. Het biedt ook tijdbesparende voordelen omdat er geen base coat, top coat of droogtijd nodig is – breng gewoon de gelkleur aan en gebruik een LED-lamp om uit te harden voor een prachtige manicure die tot vier weken meegaat.

De voordelen van polygel 

Polygel wordt om verschillende redenen steeds populairder bij vrouwen. Van het gebruiksgemak en de superieure stevigheid tot het natuurlijke gevoel en de vlekkeloze afwerking die het creëert, is er geen twijfel mogelijk dat deze revolutionaire nagelverbetering de aandacht heeft getrokken van veel schoonheidsliefhebbers. Omdat het gemaakt is van een rubberachtig materiaal, is Polygel flexibel en zal het niet barsten of chippen zoals sommige andere acrylproducten. Het laat de nagels ook gemakkelijker ademen dan gel alleen, en het zorgt voor een ultra-duurzaam schild dat ze bestand maakt tegen chippen. Bovendien kunnen dunnere lagen worden gebruikt om verbazingwekkende ontwerpen te maken zonder afbreuk te doen aan de sterkte, waardoor je je nagels naar een hoger niveau kunt tillen zonder je zorgen te maken over beschadiging van het oppervlak eronder. Uiteindelijk bewijst Polygel zich als een van de meest gewilde nagelverbeteringen die beschikbaar zijn – waardoor je prachtige nagels krijgt met een minimale inspanning! 

polygel

De nadelen van polygel 

Voordat u overstapt op polygel voor uw nagels, zijn er een paar nadelen waar u zich bewust van moet zijn. Polygel is moeilijker te verwijderen dan acryl- of gelnagellak en als het niet volledig is uitgehard, kunnen er problemen ontstaan met chippen. Bovendien zult u ervoor willen zorgen dat de salon die u hiervoor wilt gebruiken gecertificeerd en ervaren is in het aanbrengen van dit type product – fouten kunnen leiden tot ongelijke verlenging, bulten en knobbels in de nagels. Het is belangrijk op te merken dat polygel, zelfs als het goed wordt aangebracht, een kortere houdbaarheid heeft dan andere soorten nagelcorrecties – het gaat meestal 6-8 weken mee. Dus hoewel polygel er prachtig uitziet en veelzijdiger is dan andere producten op de markt, heeft het ook enkele potentiële nadelen die u moet overwegen voordat u overstapt. 

Wij zijn inmiddels groot gebruikers van polygel en laten andere kunstnagels als acryl- en gellak dan ook staan. Voor de nadelen draaien wij onze hand niet om! Om deze reden raden we iedereen polygel dan ook zeker aan. 

Koop snel je eigen set op: polygelshop.nl