I Web Plaza
Image default
Aanbiedingen

Een mezzanine vloer: een investering nu én in de toekomst!

Heeft u al wel eens van een mezzanine vloer gehoord? Voor veel ondernemers die kampen met ruimtegebrek biedt een degelijke vloer dé oplossing. Het is betaalbaar, snel te plaatsen en een investering nu én in de toekomst. Benieuwd wat een mezzanine vloer precies is? En waarom het een goed idee is om een mezzanine vloer te overwegen indien u last heeft van ruimtegebrek in uw bedrijf? In deze blog geven we antwoord op al deze vragen.

 

Wat is een mezzanine vloer?

Een mezzanine vloer gaat onder verschillende namen door het leven. Zo wordt het ook wel een verdiepingsvloer of insteekvloer genoemd. Nog weer andere benamingen voor hetzelfde beestje zijn: entresolvloer of tussenvloer. Het woordje ‘entre’ in entresolvloer betekent ook letterlijk vertaald ‘tussen’ in het Nederlands. Niet zo heel gek wanneer u zich bedenkt dat een dergelijke vloer tussen twee verdiepingen geplaatst wordt. Op deze manier wordt er extra vloeroppervlak verkregen dat op verschillende manieren benut kan worden.

 

Waarom kiezen voor een mezzanine vloer?

Door een mezzanine vloer te plaatsen kunt u het vloeroppervlak in uw magazijn, fabriekshal of een andere ruimte in uw bedrijf verdubbelen. Soms is het zelfs mogelijk om het vloeroppervlak te verdrievoudigen. Zoals hierboven ook al is gezegd, kan de extra ruimte die u met een mezzanine vloer verkrijgt op verschillende manieren ingezet of benut worden. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van goederen of het uitbreiden van de werkvloer of kantoorruimte.

 

Wanneer we het plaatsen van een mezzanine vloer vergelijken met het verbouwen of verhuizen van uw bedrijf, dan zien we dat u met een mezzanine vloer vele malen goedkoper uit bent. Ook is de vloer binnen mum van tijd geplaatst. Dat terwijl een verbouwing voor maandenlange chaos kan zorgen. Om over een verhuizing nog maar niet te spreken! Een mezzanine vloer is dan ook een relatief betaalbare en snelle oplossing wanneer u kampt met ruimtegebrek. U heeft er gegarandeerd jarenlang plezier van!

 

Nolte Opslagsystemen

Wilt u graag nog wat meer te weten komen over mezzanine vloeren? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Ga dan naar de website van Nolte Opslagsystemen. Hier leest u meer over alle mogelijkheden en kunt u tevens een offerte aanvragen of contact opnemen met de klantenservice. Voor een betrouwbare partij met jarenlange ervaring in de productie en montage van mezzanine vloeren zit u bij Nolte helemaal goed!

https://www.noltemezzanine.nl