I Web Plaza
Image default
Auto's en Motoren

De beste pick-up trucks als bedrijfsauto

Een pick-up kan ook wel omschreven worden als een kruising tussen een vrachtwagen en een SUV. Een pick-up truck is voorzien van een grote open laadruimte en een gesloten bestuurders en passagiers gedeelte. Pick-up trucks worden over het algemeen gebruikt voor functionele doeleinden vanwege de grote laadruimte, zoals het vervoer van goederen. Ook worden deze wagens steeds meer gebruikt door ondernemers als bedrijfswagen, daar komen we later in dit blog op terug. Er zijn veel verschillende modellen en uitvoeringen verkrijgbaar van dit soort wagens. Omdat er zoveel keuze is onder de pick-up trucks vergelijken wij twee van de besten met elkaar:

Ford F-150 Raptor vs. Dodge Ram TRX Rebel

Op de Nederlandse wegen zijn steeds meer pick-up trucks te zien. De Ford F-150 Raptor en de Dodge Ram TRX Rebel zijn twee van de populairste en beste pick-up trucks in Nederland. Misschien kunnen we helpen bij uw keuze:

  • Ford F-150 Raptor: Deze truck wordt ook wel de koning onder de Ford pick-up trucks genoemd. Ford heeft dit nieuwste model weer naar een hoger level getild. De truck heeft enorm veel kracht en snelheid, waardoor het rijden nog beter aanvoelt. Aan het ontwerp van de buitenkant is weinig veranderd. In Nederland zijn er weinig mogelijkheden om off road te rijden, maar deze wagen is er perfect voor als de mogelijkheid er is.
  • Dodge Ram TRX Rebel: Onder alle Ram 1500 modellen is dit de krachtigste pick-up truck. Deze truck kan vergeleken worden met de Ford F-150 Raptor qua proporties. De grille, wielen en luchthappers zorgen naast het formaat van de wagen voor een bruut en monsterlijk ontwerp. Zowel in Amerika als in Europa is deze truck erg populair!

 

Pick-up truck als bedrijfswagen

In Amerika zijn pick-up trucks erg populair! Ze worden zelfs meer verkocht dan personenauto’s. Deze grote auto’s met open laadbak hebben een opvallende verschijning en maken vaak flink geluid. Pick-up trucks kunnen bijvoorbeeld goed gebruikt worden als een bestelbus vanwege de grote laadruimte. In Amerika worden ze ook gebruikt als ‘werkpaarden’, omdat ze veel kunnen vervoeren.

In Nederland worden de pick-up trucks ook steeds vaker aangeschaft door ondernemers, om deze vervolgens als bedrijfswagen te gebruiken. Dat heeft namelijk enkele voordelen. Naast dat er veel te vervoeren is, betaalt een ondernemer ook een lager tarief voor een bestelauto of pick-up truck aan de belastingdienst.