I Web Plaza
Image default
Verbouwen

Voor altijd in uw eigen woning wonen

Wie wil er nu niet voor altijd in de eigen woning wonen? In de twintiger, dertigers en veertigersjaren staan we hier eigenlijk niet zo bij stil. Maar hoe wilt u wonen wanneer u minder mobiel wordt of gezondheidsproblemen krijgt? Wilt u dan uit uw favoriete woning verhuizen naar een verzorgingshuis? Hoe lang zijn daar de wachtlijsten voor? Juist. Dit is nog een hele klus. Daarom is het van belang om dit vooraf te gaan bedenken. Bij House of Lo kunt u terecht voor verschillende typen prefab woningen. Zo kunt u een nieuwbouw prefab schuurwoning laten bouwen of een heuse prefab notariswoning. Maar om duurzaam de toekomst in te gaan adviseren we u eens de levensloopbestendige woning te bekijken. Lees hier in het kort de belangrijkste kenmerken van dit woningtype. Wilt u hier daadwerkelijk meer informatie over om uw wensen te verkennen. Vraag dan via de website een gratis brochure aan. Wenst u liever persoonlijk contact? Wij ontmoeten u graag tijdens een kennismakingsgesprek.

De bouwmethode

U bent vast al bekend met de traditionele bouwmethode. U ziet dan dat het huis buiten steen voor steen gebouwd wordt. U kunt zich dan ook vast voorstellen dan door weersomstandigheden er vertraging optreed. Daarbij worden de materialen direct getest op gebruik. Pas wanneer het dak er op zit is er beschutting voor de wanden en de vloeren. Het resultaat is dat er extra tijd voorbij gaat om te drogen en eventuele beschadigde materialen te vervangen.

Prefab woning als oplossing

Dit kan zo niet langer. Bij House of Lo werken we daarom met de prefabricage methode en bouwen we een prefab woning. U zult direct begrijpen dan deze woningen binnen in de fabriek geproduceerd en gemonteerd wordt, zonder regen, kou en wind! Zo blijven de materialen optimaal en treed er zeker geen vertraging op door weersomstandigheden. Hierdoor kunt u sneller uw nieuwe woning betreden. Het resultaat? De makers en bouwers blij en u als klant blij!  

https://houseoflo.nl/