I Web Plaza
Image default
Particuliere dienstverlening

Een opslag voor uw bedrijf. Waarom?

Een opslag voor uw bedrijf is bijna altijd een goed idee. Er zijn genoeg spullen in uw pand waar u liever vaarwel tegen zegt en die eigenlijk ruimte moeten maken voor nieuwe spullen. Toch is het weggooien van archieven of andere belangrijke documenten en spullen nog zo makkelijk niet. Daardoor is een opslag een goede oplossing. Wij, van Van Gastel Verhuizingen hebben de voordelen even voor u op een rijtje gezet!

Meer veiligheid

Uw spullen zijn bij ons in goede handen. Door onze beveiligde en verwarmde loodsen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw spullen. Daarbij helpen wij u graag met het uitzoeken van een aanvullende opstal en stalling-OOM verzekering. De vestigingen van Van Gastel Verhuizingen, opslag Roosendaal en opslag Bergen op Zoom bieden dus meer veiligheid en zekerheid voor uw belangrijke spullen wanneer ze in de beveiligde loods staan, dan wanneer ze in een archiefkast in uw pand staan. 

Archief opslaan

Veel papierwerk is iets waar de meeste bedrijven veel last van hebben. Echter zijn het allemaal belangrijke dingen en dus is het niet mogelijk deze weg te gooien. Wel is er een andere oplossing, namelijk plaatsen in een opslag. In de beveiligde en verwarmde loodsen van Van Gastel Verhuizingen, kunnen uw archieven veilig staan en worden ze goed intact gehouden. Zo heeft u geen last meer van de archieven in uw pand zelf, maar heeft u ze nog wel binnen hand bereik in Roosendaal of Bergen op Zoom.

Makkelijk weer terug te ontvangen

Ook is het eenvoudig om de spullen weer terug te ontvangen. Aangezien de spullen worden opgeslagen in houten containers, zijn ze gemakkelijk op de verhuiswagen te zetten en kunnen ze zo overal heen verhuisd worden. Wanneer u een zakelijke verhuizing heeft gepland of wanneer er een andere reden is voor het opvragen van uw spullen, kan dit dus enorm snel geregeld worden!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/