I Web Plaza
Image default
Woning en Tuin

Een veilig gevoel met AX Pro hikvision

 

AX PRO Pro hikvision is een veelomvattend en effectief beveiligingssysteem. Of je nu de eigenaar bent van een woning of een bedrijfspand, je wilt gewaarschuwd worden als er wordt ingebroken, er een brand is ontstaan of er een overstroming is. Je hebt namelijk veel te verliezen. Dan gaat het niet alleen om spullen die eenvoudig vervangbaar en/of verzekerd zijn. In huis kun je spullen hebben die een grote emotionele waarde voor je vertegenwoordigen. In je bedrijf kunnen spullen en/of documenten verloren gaan, die belangrijk zijn voor de continuïteit ervan. Maar het is vervelend als er vaak een vals alarm wordt gegeven. Dat is een heel belangrijk aspect van het AX PRO Pro hikvision systeem. Dat waarschuwt voor allerlei soorten bedreigingen, maar frustreert je niet met veel valse alarmen.

 

Detectie

 

Beveiliging begint bij detectie. We noemden al diverse soorten bedreigingen. Daar kunnen we nog aan toevoegen de toegangsbeveiliging. Het AX PRO Pro hikvision systeem omvat veel typen sensoren. Een bedreiging kan vele vormen aannemen en elke daarvan dient gedetecteerd te kunnen worden. Kijk bijvoorbeeld naar inbraak. Voordat er een plaatsvindt, benadert de inbreker je gebouw. Een bewegingsdetector die een lamp aanschakelt, kan al afschrikkend werken. Als een inbreker een raam probeert open te maken, dan kan dat worden geconstateerd met een verbreekcontact. Een speciale sensor kan het breken van glas constateren bij het inslaan van een ruit. Weet de inbreker binnen te komen, dan kan een bewegingsdetector dat detecteren. De signalen die van sensoren komen, dienen te worden verwerkt en er zal moeten worden vastgesteld of er daadwerkelijk sprake is van een bedreiging of niet.

 

Draadloos alarmsysteem

 

Als je je niet in je beveiligde gebouw bevindt, dan wil je op de hoogte worden gesteld van een bedreiging, waar je ook bent. Een AX PRO Pro hikvision systeem waarschuwt je middels een app op een smartphone of een tablet. Daarvoor wordt het internet gebruikt. De sensoren in je gebouw kunnen bedraad of draadloos zijn. Je smartphone/tablet is uiteraard draadloos. Van een AX PRO Pro hikvision systeem kan je beelden naar je smartphone/tablet opgezonden krijgen, die met je beveiligingscamera’s zijn gemaakt.

 

Conclusie

 

Een effectieve beveiliging van je pand, kan je veel ellende besparen. Kies voor een AX PRO Pro hikvision systeem, want je weet maar nooit waar de bedreiging vandaankomt.

http://alarmsysteem-amsterdam.nl/2022/10/17/draadloos-alarmsysteem-van-hikvision/