I Web Plaza
Image default
Woning en Tuin

Lees hier alles over Kronotex laminaat

Bij het verbouwen of verhuizen, komt u al vrij snel voor de keus te staan dat u uw woning moet gaan inrichten. Omdat een vloer belangrijk is voor de sfeer in een woning, kunt u zich afvragen wat voor een vloer u wilt hebben. Na het bezoeken van meerdere showrooms en u uiteindelijk gekozen heeft voor laminaat is dat een goede keus. Op de eerste plaats wilt u natuurlijk een goede laminaatsoort. Laminaat heeft belangrijke voordelen ten opzichte van houten planken. Een vloer van laminaat is vele malen goedkoper, dan die van echt hout. Op een vloer van echt hout komen eerder beschadigingen, dan op die van laminaat. Laminaat heeft het nadeel dat beschadigingen bijna niet meer zijn weg te werken. Omdat er zoveel verschillende soorten, kwaliteiten en designs zijn, is een keuze niet eenvoudig te maken. Laat u goed voorlichten bij het aanschaffen van het laminaat.

Wat moet u zich afvragen bij de aankoop van laminaat?

Op de eerste plaats moet u weten waar u de laminaatvloer wil aanbrengen. De kleur moet in de ruimte passen en hoe vaak wordt de vloer belopen. Om te berekenen hoeveel laminaat u nodig heeft, neemt u de oppervlakte + 10%. Bij het leggen van het laminaat zult u te maken krijgen met afval. Wordt de ruimte veel worden belopen, dan heeft u een hoge gebruiksklasse nodig. Voor een slaapkamer kunt u volstaan met een lage gebruiksklasse. Ook het budget is van invloed op de laminaatsoort. Het is niet alleen het laminaat dat u zult moeten kopen. U heeft ook een ondervloer en plinten nodig. Ook bij de aanschaf voor een ondervloer zijn er veel soorten. Een ondervloer moet isoleren, vocht afstoten, loopgeluid isoleren, egaliseren en dergelijke. De basisvloer is belangrijk bij de aanschaf van de ondervloer. Op een houten ondervloer worden vaak de groene platen gebruikt die verstevigend werken. In een appartement bent u verplicht een 10 decibel ondervloer te nemen.

Laminaatvloeren voor het leven

Wilt u een laminaatvloer hebben die zeer lang meegaat, dan kunt u kiezen voor Kronotex laminaatvloeren. Koronotex komt uit Duitsland en is één van de grootste en bekendste laminaatproducenten. De laminaatvloeren, die ze ontwerpen, zijn zeer sterk, waardoor ze zeer lang meegaan. De vloeren worden hoofdzakelijk vervaardigd uit echt hout. Door natuurlijk gezond en mooi hout te gebruiken, krijgen de vloeren een natuurlijke uitstraling. Ze kunnen in iedere ruimte gebruikt worden.

De voordelen van Kronotex laminaat

De laminaat vloeren van Kronotex zijn sterk, vlakbestendig en slijtvast. Het laminaat ondergaat een speciale behandeling waardoor ze ook vochtbestendig en antibacterieel zijn. Doordat de bovenlaag bijzonder glad is, kan het laminaat gemakkelijk worden gereinigd tegen stof en bacteriën. De vloeren worden vooral toegepast voor personen die een allergie hebben. Door het kliksysteem zijn ze gemakkelijk te leggen. Het laminaat is in veel kleuren en designs verkrijgbaar, zodat het in ieder interieur in te passen is.

https://mijnvloeropmaat.nl/categorie/laminaat/kronotex/