I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Professionele schoonmaakproducten voor iedere klus

Professionele schoonmaakmiddelen zijn onmisbaar bij een grondige schoonmaakbeurt. Bedrijfsruimtes, scholen maar ook je eigen huis kan aardig vies worden, wanneer je weinig tijd besteedt aan een goede schoonmaak. Gelukkig ben je nu bij Fayon helemaal aan het juiste adres. Bij Fayon weten ze namelijk als geen ander aan welke eisen kwalitatieve schoonmaakproducten moeten voldoen. Is jouw huis daarom toe aan een flinke schoonmaak? Kijk dan snel op de website van groothandel schoonmaakartikelen Fayon voor meer informatie!`

Tapijtreinigers

Iedereen maakt het wel eens mee: een glas mierzoete limonade over een nieuw tapijt laten vallen. Dat levert natuurlijk lelijke vlekken op, waarvan je gelijk al met je handen in het haar zit. Hoe ga je namelijk ooit nog zo’n rode limonade vlek verwijderen zonder dat het iemand opvalt? Bij Fayon heb je een ruime keuze uit Tapijtreinigers, waardoor er altijd wel een geschikte tussen zit. Denk maar eens aan reinigers voor het tapijt met schuim of juist geurloos. Ook heb je de mogelijkheid om een tapijtreiniger aan te schaffen die sneller droogt dan gemiddeld. Ideaal toch?

Ecologische schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen kunnen erg schadelijk zijn voor het milieu. De chemicaliën komen namelijk in het water terecht, waarna de oceanen en zeeën vervuild kunnen raken. De ecologische schoonmaakmiddelen van Fayon kunnen echter een grote bijdragen leveren aan het verduurzamen van onze aardbol! Van allesreinigers tot glasreinigers en van afwasmiddelen tot ontvetters; Fayon heeft het in huis. De vloeistoffen in de schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar, waardoor de natuur deze makkelijker kan verwerken. Wil jij dus jouw steentje bijdragen aan het milieu én grondig schoon kunnen maken? Neem dan eens een kijkje in het assortiment aan ecologische schoonmaakmiddelen van Fayon!

Keukenreinigers

Het schoonmaken van keukens is vaak een ingewikkelde klus. De meeste horecazaken hebben er genoeg ervaring mee en zijn vaak hard op zoek naar professionele ontvetters en afwasmiddelen. Kun jij deze schoonmaakproducten ook goed gebruiken? Bezoek dan snel de website van Fayon.

https://fayon.nl/