I Web Plaza
Image default
Aanbiedingen

Ik ga op vakantie en neem mee

Ik ga op vakantie en neem mee

Het is weer zover en tijd om op vakantie te gaan. Op vakantie neem je vaak geen waardevolle spullen mee en kies je voor producten die eventueel na de vakantie weg mogen. Bij 5top kun je verschillende apparaten vinden die extra scherp zijn geprijsd. Denk bijvoorbeeld eens aan een fohn voor je haar die je op vakantie mee wil nemen. Dan wil je natuurlijk niet de dure die je in huis hebt. Deze kan immers kwijt raken of gestolen worden. Steeds minder plekken beschikken hierover en daarom is het noodzakelijk dat je er zelf eentje meeneemt. Vaak hoeft dit niet meer als 20 euro te kosten. Ook wil je lekker muziek kunnen luisteren tijdens de reis. Je kunt bij ons dan ook terecht van bluetooth speakers en oordopjes.

Hoe pak je een koffer in?

Het eerste wat je moet doen is een Koffer kopen die bij je past. Ga je een paar dagen op vakantie dan is het verstandig om een kleine koffer te nemen. Je moet immers ook alles naar het hotel sjouwen en een grote koffer is dan vaak te zwaar. Echter kun je hier niet omheen als je een paar weken op vakantie wil gaan. De meeste mensen willen toch wel 1 a 2 setjes per dag kunnen dragen. Er moet dus veel in passen zodat je er elke dag op en top uit ziet. Het belangrijkste is dat je de kleding niet opvouwt. Je moet het juist rollen, want zo voorkom je dat er kreukels in de kleding komen. Het is ook verstandig om kleren binnenstebuiten in te pakken. Zo blijft de buitenkant lekker fris.

Dit mag je niet vergeten

Het is verstandig om altijd een wereldstekker te kopen als je naar het buitenland gaat. Zo kun je jouw mobiele telefoon of tablet overal opladen. Daarnaast is een goede voorraad cosmetica ook geen overbodige luxe. Je wil immers 1 of meerdere keren per dag kunnen douchen, scheren en opfrissen.