I Web Plaza
Image default
Aanbiedingen

Verjaardag versiering voor ieder kroonjaar van jouw leven

Dat je weer een jaartje ouder bent geworden mag best even uitbundig gevierd worden met iedereen die je lief is. Helaas is niet iedereen een lang leven gegund. Er kan van alles gebeuren en daarom is het des te belangrijker om ieder jaar goed en bewust stil te staan bij jouw verjaardag, de dag dat je weer een kaarsje extra op de taart mag uitblazen. Het is ontzettend zonde om jouw verjaardag zomaar aan jezelf en iedereen voorbij te laten gaan net alsof het een doodnormale dag is. Vooral wanneer het een kroonjaar, een mijlpaal in jouw leven betreft. Kroonjaren zijn bijzondere verjaardagen die vaak extra uitbundig gevierd worden. Bijvoorbeeld wanneer je 25 jaar oud wordt of Abraham of Sarah hebt gezien. Voor deze kroonjaren is er speciale verjaardag versiering te koop bij Slingershop.nl. Hieronder zullen we enkele mijlpalen uitlichten.

Je allereerste verjaardag

 

Op het moment dat je deze blog leest ligt deze verjaardag voor jou wellicht al ver in het verleden. Misschien wordt je binnenkort zelf ouder of viert jouw kindje over enkele weken zijn of haar eerste verjaardag. De allereerste verjaardag van een zoon of dochter is altijd een heugelijk moment. Een zelfgemaakte taart met één kaarsje erop of een folieballon in de vorm van een “1” horen hierbij en mogen eigenlijk niet ontbreken.

 

18de verjaardag

 

Daar waar in Amerika de sweet sixteen ontzettend populair is, wordt hier in Nederland de 18de verjaardag groots gevierd. Omdat je met 18 jaar officieel als volwassen wordt gezien, is deze verjaardag toch net iets specialer dan alle andere verjaardagen tussen je 1e en 18de verjaardag in. Zodra je 18 bent mag je legaal alcohol drinken en mag je bovendien geheel zelfstandig een auto besturen. Mits je jouw rijbewijs natuurlijk al hebt!

 

25ste verjaardag

 

Met 25 jaar ben je een halve Abraham of Sarah. Je bent dan een kwart eeuw oud en dat mag best gevierd worden. Traditie bij een 25ste verjaardag is dat familie en/of vrienden een spandoek met leuke, grappige of gênante tekst in de voortuin van de jarige plaatsen.

 

50: Arbaham of Sarah

 

Wanneer je de 50 jaar hebt behaald zeggen ze wel eens dat je Abraham of Sarah hebt gezien. Bij deze mijlpaal in jouw leven hoort natuurlijk een groot feest met vrienden, familie, muziek en verschillende hapjes en drankjes. Ook vrolijke verjaardag versiering mag natuurlijk absoluut niet ontbreken!

 

https://www.slingershop.nl/