I Web Plaza
Image default
Electronica en Computers

Top 5 Microsoft dynamics 365 functies

Veel bedrijven kiezen voor Microsoft dynamics 365 omdat het een alles-in-één oplossing is voor bedrijfsbeheer. Dat is voordelig omdat je zowel financiële gegevens, verkoop, services en activiteiten op dezelfde plek beheert. Dat maakt de processen overzichtelijker en kun je ook klantrelaties verbeteren. Klinkt goed toch? Ook uw beheerders zijn blij met de mogelijkheden en functionaliteiten van Microsoft dynamics 365. Processen worden geautomatiseerd waardoor je makkelijker en efficiënter werkt.  

Microsoft dynamics 365 is een cloud-oplossing. Daarmee maak je gebruik van de voordelen van een cloud-oplossing. Zo is het voor medewerkers mogelijk om op ieder moment van de dag, overal en op verschillende apparaten gebruik kunnen maken van de uiteenlopende functionaliteiten. De 5 belangrijkste Microsoft dynamics 365 functionaliteiten hebben we voor je onder elkaar gezet.

  1. Integratie van Microsoft 365 oplossingen

Microsoft 365 staat met name bekend om de vele geïntegreerde kantoor tools om de productiviteit te verhogen. Maar wist je dat Microsoft een leider is in onderzoek en ontwikkeling van ERP-software? ERP-software (voorheen Dynamics NAV) maakt deel uit van een totaalpakket van systemen. Deze systemen zijn ingericht om jouw bedrijf zo goed mogelijk te helpen. Het samen laten werken van de verschillende functionaliteiten zorgen dat een gestroomlijnd systeem ontstaat. 

  1. Extreme ERP functionaliteit

Microsoft dynamics 365 biedt geavanceerd financieel beheer, effectief voorraadbeheer, supply chain management, productie, enz. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kun je advies krijgen welke functionaliteiten het beste passen. Of je een klein, middel of groot bedrijf hebt, Microsoft dynamics 365 biedt verschillende essentials- en premium licentie functies.

  1. Cloud-ERP

Misschien ken je het nog wel. Reminders om functionaliteiten te upgraden en vaak hing hier ook nog eens een duur prijskaartje aan. Dan nog niet te spreken over de verouderde functionaliteiten waardoor het alleen maar lastiger werd om het systeem up-to-date te houden. Dat is gelukkig verleden tijd. Microsoft dynamics 365 is een cloud-oplossing. Wanneer je Microsoft Cloud ERP-systemen selecteert heb je beschikking over de nieuwste functionaliteiten.

  1. Microsoft AppSource

Een van de functies is de mogelijkheid om met Microsoft dynamics 365 eenvoudig functionaliteiten uit te breiden. Zo kun je verschillende apps vinden die het werk makkelijker en efficiënter maken. Afhankelijk van je wensen en behoeften maak je gebruik van de functionaliteiten die het beste hierbij passen. 

  1. Realtime bedrijfsinformatie

Meten is weten. Zonder cijfers en rapportages is het lastig om grip te krijgen over je bedrijfssituatie. Microsoft dynamics 365 maakt het mogelijk om uitgebreide rapportages uit te draaien en gegevens te visualiseren.

 

De functionaliteiten en mogelijkheden binnen Microsoft dynamics 365 zijn bijna oneindig. Weet je niet waar je moet beginnen? Vraag een expert om advies. Samen kan op basis van de behoeften en wensen gekeken worden welke functionaliteiten onmisbaar zijn binnen de bedrijfsvoering.

 

https://www.abcebusiness.nl/microsoft-dynamics-365-business-central