I Web Plaza
Image default
Gezondheid

Hoe verlies je gewicht?

7 op de 10 mensen worden elk jaar zwaarder. Ze komen ieder jaar 2 of 3 kg aan en ze verliezen 1 kg en nemen hier vervolgens genoegen mee.

Hoewel het natuurlijk prima is om hier tevreden mee te zijn, moeten we met zijn allen ook streven naar een gezondere samenleving. Dit betekent dat we plezier moeten beleven aan het wandelen in een park, en vooral in het feit dat gezond eten aangenaam is. Hiernaast is het mogelijk om gebruik te maken van de producten van Herba4everyone. Ook deze producten dragen namelijk bij aan het verliezen van gewicht en het naleven van een gezonde levensstijl

Wat zorgt voor gewichtsverlies?

Naast een goed voedingspatroon is lichaamsbeweging een fundamentele stap om een ​​goede gezondheid te bereiken. Schrijf deze tips op! 

  • Beweeg meer: ​​Beweeg tijdens het tillen minimaal 20 minuten aaneengesloten.
  • Doe een uitgebalanceerde oefening: Combineer altijd spierkrachttraining, cardiovasculaire atletische oefeningen en stretchen.
  • Combineer oefeningen: Varieer uw oefeningen om spierblessures te voorkomen en training leuker te maken.
  • Verhoog de weerstand: als u niet gewend bent om kracht- of weerstandsoefeningen te doen, kunt u beginnen met twee wekelijkse sessies lichaamstraining, waarbij u alle delen van uw lichaam traint (bijvoorbeeld Pilates, yoga of tai-chi)
  • Begin met een gezond dieet dat zich aanpast aan uw eigen levensstijl, zoals bijvoorbeeld de producten van
  • Zie lichaamsbeweging als een verplichting: Laat niet meer dan drie dagen achter elkaar voorbijgaan zonder een routine te doen, tenzij u zich niet lekker voelt of een blessure heeft.
  • Loop op zachte ondergronden: als u gaat hardlopen, vermijd dan oppervlakken met beton en kies degene die de impact van uw voeten opvangen. Combineer hardlopen met andere cardiovasculaire oefeningen zoals dansen of fietsen.
  • Ga voor de lange termijn: verwacht geen resultaten op korte termijn en kies altijd de paden waar u de meeste moeite voor zou moeten doen. Neem bijvoorbeeld de trap in plaats van de lift!
  • Raadpleeg een professionele trainer: Het is het meest effectief om resultaten op korte en middellange termijn te behalen, maar vooral om blessures te voorkomen.