I Web Plaza
Image default
Sport

Kan ik met rugpijn naar fysiotherapie Drunen?

Veel mensen hebben last van rugpijn of andere lichamelijke klachten die niet zomaar weg gaan. De pijn wordt natuurlijk ergens door veroorzaakt en het is belangrijk dat je erachter komt waar deze vandaan komt, zodat je er in de toekomst aan kan ontkomen. Je kan voor rugpijn uiteraard terecht voor fysiotherapie Drunen. In Drunen zit de fysiopraktijk Fysiocare waar je terecht kan voor veel meer dan alleen rugpijn. Een fysiotherapeut richt zich op het herstellen van het lichaam wanneer het een blessure heb opgelopen, pijnklachten aan spieren heeft, chronische pijn ziektes of bewegingsinstructie nodig heb. 

Voor welke klachten kan ik naar fysiotherapie Drunen?

Bij Fysiocare kun je terecht voor allerlei soorten klachten. De meest voorkomende klachten zijn vaak pijn in de rug, nek of schouders. Deze ontstaan vaak op het moment dat iemand een verkeerde houding aan houdt. Dit kan zittend of staand gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan mensen die een kantoorbaan hebben, die zitten te lang en te vaak achter de computer met een gebogen rug zonder dat zij dit door hebben. Dit kan voor veel klachten zorgen. 

Je kan op de website van Fysiocare een klachtencheck doen om erachter te komen waar jou klacht precies zit en waar deze vandaan komt, zo kan de fysiotherapeut je makkelijker en sneller helpen. Meestal worden er tijdens een intake vragen gesteld over de klacht en waar die vandaan komt, doe je dit via de klachten check, dan hoeft dat niet meer in een intake. 

Meer over Fysiocare

Fysiocare is niet alleen een fysio, de praktijk heeft zelf een fitness ruimte waar mensen zich kunnen trainen. Tijdens het trainen krijg je begeleiding van een ervaren en gespecialiseerde trainer. Wil je dus graag wat kilootjes kwijt, maar kun je dit niet helemaal zelf? Maak dan een afspraak bij fysiocare met een van de trainers en voedingsdeskundigen.