I Web Plaza
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Hengelo: De directe smeedt het ijzer als het heet is

Goed schildersbedrijf Hengelo. U en ik verlaten het zeer geslaagde feest in verband met het 10-jarig bestaan van het bedrijf van de Gele Lo. Tijdens dit feest heeft de directie nieuws bekend gemaakt. De firma van de Gele Lo gaat zich met ingang van het begin van de volgende maand ook bezig houden met stukadoorswerk. U en ik moeten nu even heel goed opletten want we keren terug naar het kantoor van de administratie van de firma van de Gele Lo. Er was bij de administratie deining. Schildersbedrijf Hengelo.

Voor de eerste keer een verzoek uit de recreatieve sector

Schildersbedrijf Hengelo. Er was deining, opwinding en tumult ontstaan door een verzoek om een offerte voor een heel mooi en bijzonder plan. Namelijk een plan van de heer Ad van de Zon uit het mooie en leuke Brabantse dorp Mill. Hij is eigenaar en uitbater van een hele grote plas. In deze hele grote plas wil de heer Ad van de Zon maar liefst veertien onbewoonde eilandjes laten opspuiten. De directie van de firma van de Gele Lo bestaat uit drie leuke broers: Ad van de Gele Lo, Schildersbedrijf Hengelo.

Dit is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de firma

Schildersbedrijf Hengelo. Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo. De directie toont haar talent en kwaliteit door de opwinding van de administratie goed te begrijpen en heel goed aan te voelen. Want dit is echt de eerste keer dat de firma van de Gele Lo een verzoek krijgt voor een offerte uit de recreatieve sector. De directie heeft erg goed in de gaten dat dit een belangrijke mijlpaal is in de geschiedenis van de firma van de Gele Lo. Schildersbedrijf Hengelo.