I Web Plaza
Image default
Bedrijven

Uw huis verkopen zonder makelaar heeft veel voordelen

Uw huis verkopen zonder makelaar heeft veel voordelen 

De meeste mensen verkopen hun huis met een verkoopmakelaar, want dit is een voor de hand liggende optie als u uw huis gaat verkopen. Veel mensen gaan automatisch opzoek naar een verkoopmakelaar als ze hun huis willen verkopen zonder te weten dat er meer opties mogelijk zijn. U kunt namelijk ook uw huis verkopen zonder makelaar. Een verkoopmakelaar heeft veel nadelen en het enigste voordeel is dat uiteindelijk uw huis is verkocht. Ondertussen moet u lang wachten, is er veel onzekerheid en moet u duizenden euro’s betalen aan makelaarskosten. Maar gelukkig zijn er meer mogelijkheden bij het verkopen van uw huis. De beste manier om zonder makelaar uw huis te verkopen is bij een vastgoedbedrijf. Voor meer informatie kunt u de website van De Nationale Vastgoedportefeuille bezoeken. 

 

Verkoopproces bij een verkoopmakelaar

Een vastgoedbedrijf heeft veel meer voordelen ten opzichte van een makelaar. Het verkoopproces bij een makelaar verloopt langzaam en onzeker. De makelaar komt eerst uw huis bezichtigen om de vraagprijs te bepalen en foto’s te maken van uw huis om op Funda te plaatsen. Vervolgens kunnen mensen bezichtigingen inplannen en een bod bieden op uw huis. Het is dan maar de vraag of het een goed bod is en of de potentiële kopers ook echt uiteindelijk uw huis kopen, want ze kunnen door veel verschillenden manieren onder de koop uitkomen. Na verkoop van uw huis moet u een percentage van de verkoopprijs op tafel leggen voor de makelaar.

 

Verkoopproces bij een vastgoedbedrijf

Het kan ook sneller, goedkoper en beter. Als u uw huis verkoopt via een vastgoedbedrijf bent u zeker van een direct verkoop. Een vastgoedbedrijf luistert naar uw wensen en voorwaarden, dus als u uw huis binnen één week verkocht wilt hebben is dat geen probleem. Een vastgoedbedrijf biedt een bod aan naar de waarde van het huis op lange termijn en op lange termijn is een huis altijd meer waard. Als u akkoord gaat met het bod hoeft u geen zorgen te maken over makelaarskosten of courtagekosten, want vastgoedbedrijven rekenen geen kosten voor u. 

Wilt u ook uw huis verkopen aan een vastgoedbedrijf? Dan kunt u voor meer informatie terecht op de website van De Nationale Vastgoedportefeuille. Zij kunnen u verder informeren en hun diensten aanbieden. 

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-verkopen-zonder-makelaar/