I Web Plaza
Image default
Bedrijven

Financial lease

Ben jij ook een dappere ondernemer en heb je een goede en representatieve wagen nodig voor je werk waarmee je voor de dag kan komen? Of wil je voor zakelijk gebruik misschien liever wel gewoon in de auto van je dromen rijden? Verlang je bijvoorbeeld naar de nieuwste modellen van Tesla die voor je eigen deur staan en waarmee je naar kantoor rijdt? Of heb je toch liever een BMW? Een auto kopen is duur. Gelukkig kan je een auto leasen. Wist je dat een auto leasen ook vele anderen voordelen heeft?

Financial lease, een praktische uitkomst

De financial lease is namelijk speciaal voor het aanschaffen van een nieuwe bedrijfsauto voor je bedrijf of onderneming. Dus helemaal perfect, wanneer je een werkauto nodig hebt. Een auto leasen, betekent dat je meer dan genoeg financiële ruimte zou kunnen overhouden van je vermogen binnen je eigen onderneming. Dit betekent dat je bij financial lease dus niet een keer een hele grote investering hoeft op te hoesten. Zo houdt je als ondernemer hopelijk meer dan genoeg geld over voor de andere kosten en lasten. En dat scheelt een boel, want ondernemen is immers al uitdagend genoeg in deze tijd. Een mooie uitkomst dan: want gelukkig is financial lease dus heel erg voordelig voor de ondernemer!

De voordelen op een rijtje

De vele voordelen zijn hieronder nog even voor je opgesomd:Je hoeft je bij een lease auto niet meer druk te maken over onderhoudskosten. Het is mogelijk om een tweedehands auto te leasen. En ook weet je beter wat je maandelijks uitgeeft aan je auto. Het mooie is dat je altijd een auto hebt als je die nodig hebt. Gaat je lease auto bijvoorbeeld kapot, wees dan niet getreurd! Dan gaat deze terug naar de lease maatschappij en rijd jij in een vervangende auto. De kosten van onderhoud zijn voor de leasemaatschappij. Dus wanneer je eindelijk je droomauto aan het leasen bent, ben je van het begin tot aan het eind van de periode van je contract ook de eigenaar van de lease auto. Financial lease of financiële lease worden ook wel ‘huurkoop’ genoemd. Bij financial lease zijn er tevens fiscale voordelen, ook is het is mogelijk om een auto te leasen als je een negatieve BKR registratie hebt gekregen. Kies nu snel de auto van je keuze bij een lease maatschappij, vraag gerust snel om persoonlijk advies voor jou situatie!

https://www.carleasenederland.nl/