I Web Plaza
Image default
Bedrijven

Stukadoor Enschede: de directie zit met rode wangen aan tafel

Goede stukadoor Enschede. Er ligt een grote landkaart op de grote, gele tafel. Het is een kaart met daarop het oosten van de provincie Brabant en het noorden van de provincie Limburg. De firma van de Gele Lo huist in het Brabantse dorp Erp. Je weet wel waar de bochten zo scherp zijn. De heer Ad van de Gele Lo, de heer Ed van de Gele Lo, en tot slot de heer Jo van de Gele Lo zitten met rode wangen aan de grote, gele tafel in Erp. Stukdoor Enschede.

Het klooster in het Limburgse Ell maakt heel wat los

Stukadoor Enschede. De oorzaak van de rode wangen is de brief van moeder overste Maria van de zeer oude non No Mas. Met als inhoud een verzoek om een offerte, een offerte voor het werk in het oude klooster in Ell nou dan weet je het wel. De heren Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en Jo van de Gele Lo voelen veel voor het plan van moeder overste Maria van de zeer oude non No Mas. Er is echter wel een voorwaarde. Stukadoor Enschede.

Heeft de firma van de Gele Lo wel voldoende personeel?

Stukadoor Enschede. Heeft de firma van de Gele Lo wel voldoende personeel om deze zeer grote klus te klaren?. Dit is een zeer belangrijke vraag. De heer Ad van de Gele Lo belt met het hoofd van de afdeling planning. Zijn naam is Bas van de Sas. Het eerste wat Bas van de Sas te horen krijgt van de directie is om dit plan over het oude klooster in Ell nou dan weet je het wel geheim te houden. Bas van de Sas belooft te zwijgen. Zeker weten. Stukadoor Enschede.