I Web Plaza
Image default
Auto's en Motoren

De scooter theorie Rijswijk behaal je met hulp van Gelijk Geslaagd

Je scooter theorie in Rijswijk halen? Dan moet je bij Gelijk Geslaagd zijn! Binnen anderhalve dag heb jij het scooter certificaat in je zak zitten, hoe te gek is dat!

We zullen onszelf even voorstellen. Wij zijn het leuke team van Gelijk Geslaagd en vinden niets leuker dan jou te helpen bij het aanleren van de scooter theorie. En dat doen we lekker snel, want zoals je al hebt kunnen lezen heb je na anderhalve dag het certificaat al bemachtigd. Hoe dit in zijn werk gaat? We leggen het kort voor je uit.

De zondagen staan bij ons in het teken van onze scooter theoriecursus. De aanvang van de cursus is om 12u, je hoeft dus niet al te vroeg je bed uit op je vrije zondag. Tot 18u krijg je van ons een professionele theorieles waarin alle theorie aan bod komt. Verkeersregels, wetten en regels, alle verschillende verkeersborden, hoe te reageren in bijzondere situaties, dit alles krijg je van ons aangeleerd. De les wordt gegeven door een docent. Niet zomaar eentje, maar één die uiterst gedreven is, lekker veel ervaring heeft, de beste ezelsbruggetjes en trucs voor jou paraat heeft, de fijnste tips uit zijn mouw schudt waarmee je de theorie optimaal kunt onthouden, erg aardig is en ook nog eens de leukste grapjes tussendoor gooit. Om 18u zijn we klaar en kan je lekker naar huis om uit te rusten van deze dag. We raden je aan om op tijd naar bed te gaan, de volgende dag verwachten we je weer maar dan wel stukken vroeger. Maandag is de aanvang van de cursus namelijk 07u. Wat we deze ochtend doen is de lesstof herhalen en samen met jou naar het CBR gaan. De herhaling van de lesstof duurt tot 09u. Je bent nu helemaal klaar voor het CBR scooter theorie examen.

Dagcursussen motor- en autotheorie

Ook helpen we jou graag bij het aanleren van auto- en motortheorie. Bij deze theoriecursussen gaat het om dagcursussen, die gegeven worden tussen 07u en omme nabij 14u. Wij bezitten meerdere trainingslocaties voor onze verschillende theoriecursussen. Wat dacht je van een cursus motortheorie Eindhoven, autotheorie Amsterdam of scootertheorie Leiden? Wij zijn heel benieuwd bij welke cursus en op welke locatie wij jou binnenkort kunnen verwachten!

https://www.gelijkgeslaagd.com/