I Web Plaza
Image default
Auto's en Motoren

Wat is chiptuning?

Heeft u ooit gehoord van chiptuning? En weet u wat het betekent? De experts van Chip Performance leggen u dat haarfijn uit. Met chiptuning worden programma’s geoptimaliseerd die met vele parameters het motormanagement vormen. Het komt vaak voor dat deze programma’s ver binnen de maximale belasting van de desbetreffende automotor zijn geschreven. Hierdoor kunt u de automotor laten chiptunen, zonder dat de motor beschadigd raakt. Wilt u dit ook? Lees dan snel verder om de mogelijkheden te ontdekken.

Een vermogenstoename en een zuinigere auto met chiptuning

Met chiptuning van Chip Performance zorgt u voor een vermogenstoename tot maximaal 30%. En wist u dat u ook flink wat brandstof bespaart? U krijgt dus meer vermogen én uw auto wordt zuiniger. En dat allemaal met het behoud van uw garantie. Dat wilt u toch ook? Chip Performance is al jarenlang gespecialiseerd in chiptuning. Zij weten als geen ander u te voorzien van professionele en vakkundige diensten. Gaat uw voorkeur uit naar zuiniger rijden en heeft u geen behoefte aan extra vermogen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Neem contact op voor meer informatie of specificaties van deze dienst.

Ontdek de mogelijkheden van chiptuning

Bent u geïnteresseerd in chiptuning? En wilt u weten wat er mogelijk is voor uw voertuig? Vraag dan een offerte aan bij Chip Performance. Dit doet u door te bellen naar dit gespecialiseerde bedrijf. Hier kunt u direct uw wensen bespreken en vragen naar de mogelijkheden. Met de speciale tool op de website van Chip Performance kunt u zelf de prestatie winst bekijken van uw voertuig. Vul in of het om een auto, tractor of vrachtwagen gaat. Vervolgens laat u weten wat het merk en type van uw auto is. Binnen enkele seconden ziet u wat het vermogen en de koppel van uw voertuig met chiptuning kunnen zijn. Staat uw wagen er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.