I Web Plaza
Image default
Auto's en Motoren

Laat je auto shinen met glascoating

Een glascoating is een dunne transparante laag die over de lak van je auto wordt aangebracht. Het doel van deze coating is om de lak te beschermen tegen krassen, steenslag, vogelpoep en andere weersinvloeden. De coating zorgt er daarnaast voor dat water en vuil minder grip hebben op de lak van de auto. Het resultaat is een glanzende auto die langer mooi blijft.

Waarom zou je kiezen voor glascoating op je auto? Het antwoord is simpel: bescherming. Door de coating aan te brengen op je auto, voorkom je dat de lak beschadigd raakt door bijvoorbeeld kleine steentjes op de weg of vogelpoep die op de auto landt. Bovendien blijft de auto langer schoon omdat vuil minder hecht aan de coating. Een ander voordeel van glascoating is dat het de kleur van de auto versterkt, waardoor deze er nog beter uitziet.

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan glascoating. Zo is het aanbrengen van de coating een intensief proces dat je het beste aan een professional over kunt laten. Bovendien is glascoating niet goedkoop. De prijs kan variëren van enkele honderden tot duizenden euro’s, afhankelijk van het type coating en de grootte van de auto.

Bij autocaredetailing.nl bieden we verschillende glascoating behandelingen aan voor jouw auto. Zo kun je bij ons terecht voor een basis glascoating, maar ook voor een professionele coating die tot wel vijf jaar bescherming biedt. Daarnaast bieden wij ook PPF (paint protection film) behandelingen aan. PPF is een beschermende folie die op de lak van de auto wordt aangebracht. Het verschil tussen PPF en glascoating is dat PPF een fysieke barrière vormt tegen krassen en steenslag, terwijl glascoating een chemische beschermlaag aanbrengt op de lak van de auto.

Wil jij jouw auto laten shinen met glascoating of PPF? Neem dan contact op met detailing bedrijf autocaredetailing op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 

https://www.autocaredetailing.nl/