I Web Plaza
Image default
Verbouwen

Stukadoor Alphen aan den rijn

Je huis helemaal in je eigen stijl maken

Als jij ook zo gek bent op de populaire betonlook kun je een stukadoor Alphen aan Den rijn inhuren om dat bij jou thuis te laten maken. Het geeft je huis een stoere moderne uitstraling en het is niet te afwijkend, waardoor het zeker niet snel ouderwets zal worden. Ondanks de naam wordt de betonlook niet gecreëerd met beton, maar gewoon met verf. Het gaat daarbij dus meer om de techniek waarmee het aangebracht wordt in plaats van het materiaal. Daarom is het goed om dit over te laten aan een stukadoor, een vakman met veel ervaring, zodat je het gewenste resultaat krijgt.

 

Bijpassende interieur vinden en plaatsen

Nadat de muren helemaal in je smaak zijn gemaakt, is het tijd om te kijken naar het interieur. Een belangrijk aspect hierbij zijn de kleuren. Als je van te voren een kleurenpalet samenstelt met kleuren die goed bij elkaar passen, maak je het een stuk makkelijker om bijpassende meubilair te vinden voor je huis. Voor een moderne look zijn de kleuren wit, grijs en zwart erg populair. Een bijkomend voordeel is dat het meeste meubilair ook in die kleuren geproduceerd wordt. Als je meer van een rustieke uitstraling houdt, kies je eerder voor warmere kleuren, zoals bruin, donker rood of groen.

 

Het materiaal van je meubilair maakt verschil

Naast kleur kan ook het soort materiaal van je inrichting een andere sfeer afgeven. Zo kunnen bepaalde materialen meer een industriële look geven, zoals staal of andere metalen. Die kunnen ook erg precies en strak afgewerkt worden, wat mooi past bij een modern huis. Aan de andere kant zorgt hout juist voor het tegenovergestelde effect. Het geeft je huis een warme en ouderwets gezellige sfeer. Dat komt door de zachtere randen die houtsnijwerken hebben. Ook wordt dit materiaal al van oudsher gebruikt, wat ook bijdraagt aan de associatie met het verleden. Als je hier rekening mee houdt, kies je makkelijker voor het interieur dat bij jouw huis past!

 

https://www.stukadoorsbedrijfhoog.nl/stukadoor-alphen-aan-de-rijn