I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een schone badkamer

Het is erg belangrijk om een frisse en schone badkamer te hebben. Het is de ruimte in huis waar dagelijks heel actief gebruik van wordt gemaakt. Je maakt je zelf er schoon, je frist je zelf op en doet je make up. Alles voor je uiterlijke verzorging doe je eigenlijk in de badkamer. Het kan dus niet zo zijn dat het hier vies is. Er vinden zich veel verschillende activiteiten plaats in de badkamer. Je tandenpoetsen, gezicht wassen en douchen. Je maakt er ook een heleboel vies tijdens deze activiteiten. Sommige mensen hebben ook nog een toilet in de badkamer die ze moeten onderhouden. Er liggen vaak ook nog vieze kleding en vieze handdoeken in de badkamer. Ik zal een aantal tips geven waar je op moet letten bij het schoonhouden van je badkamer.

Als je een toilet hebt in de badkamer laat deze dan altijd netjes achter. De wc zit vol met bacteriën dus houdt deze zo schoon mogelijk. Je badkamer wordt een stuk frisser met een schone wc erin. Stel ook een regel in dat de wc in de badkamer allen gebruikt mag worden voor de kleine boodschap want anders gaat het toch wel erg stinken in de badkamer en dat is niet fijn.  

Ten tweede moet je je badkamer ook altijd droogmaken als je hem gebruikt hebt. Dat komt omdat schimmels graag groeien op warme en vochtige plekken. En in een badkamer wordt het warm en vochtig door het douchen. Bacteriën verspreiden zich ook erg makkelijk via waterdampen dus als je doucht en de damp komt vrij in de badkamer dan verplaatsen bacteriën zich snel.

Ook moet je altijd goed je badkamer voegen schoonmaken. In deze diepgelegen plekken groeien ook vaak schimmels. Tijdens je badkamertegels schoonmaken pak je de voegen niet goed mee als je er niet op let. Zorg dus dat je hier wel op let!

 

 

 

http://www.voegxpert.nl