I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

April: de maand van nieuwe muziek

April heeft een goed begin. Terwijl het weer ons positief verrast, is er weer nieuwe muziek uitgebracht. De uitgebrachte muziek is niet gemaakt door de minste artiesten. Voorbeelden van artiesten die iets hebben uitgebracht zijn Demi Lovato, 3robi, Anne-Fay, Stippenlift en Lil Tjay. Dit artikel beschrijft twee nieuwe albums die het beluisteren waard zijn. Wanneer u wilt genieten van de nieuwe muziek kunt u de radio luisteren.

 

Destined 2 Win

Artiest Lil Tjay bracht op 26 maart de boodschap dat zijn tweede studioalbum snel uit zou komen Dit album heet “Destined 2 Win”. De artiest kondigde aan via Instagram dat zijn tweede album” Destined 2 Win uitkomt op 2 april 2021. Het album heeft 21 nummers. De rapper bedankte de fans voor het geduld met hem en zei dat hij de fans het beste werk wil geven. Lil Tjay sloot het bericht af met de boodschap dat het album van het jaar er is.

 

Dancing With the Devil … The Art of Start Over

Er zijn fans die al jaren wachten op het aankomende zevende album van Demi Lovato. Dit is haar eerste album sinds haar schokkende overdosis in 2018 en haar grote comeback op de Grammy-performance in 2020. Haar laatste album was Tell Me You Love Me uit 2017.

 

Het nieuwe album, uitgebracht op 2 april 2021, heet Dancing With the Devil … The Art of Start Over. De 19 nummers op het album beslaan drie jaar, waarvan de oudste is opgenomen op Valentijnsdag 2018. Lovato zal vertellen over haar ervaringen met verslavingen en substanties in nummers als ‘California Sober’, met een titel die verwijst naar haar huidige benadering van herstel. Lovato is ondubbelzinnig in twee nummers: “Dancing With the Devil” en “The Way You Don’t Look at Me.”

 

Vorige maand

De nieuwe muziek in april valt misschien tegen. Misschien geef je de voorkeur aan de muziek die in maart werd uitgebracht. Dit is niet zo gek, want in maart is er veel muziek uitgebracht. Justin Bieber, Frenna, Sam Smith en Lana Del Rey brachten in maart een album uit.

Deze artiesten zijn te beluisteren op meerdere manieren. De snelste manier is natuurlijk naar internet radio luisteren.

http://radio-luisteren.nl

Gerelateerde artikelen

Lingerie trends

Ontdek de wereld

Waarom vissen op karper?