I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Populaire tablet houders voor iPad en andere tablets

Toen de iPad net uit kwam waren accessoires zoals tablethouders, beschermhoesjes en cases alleen verkrijgbaar bij Apple zelf. 

Al snel speelde makers van mobiele telefoon accessoires in op de vraag naar deze producten en kwamen er hoesjes in alles soorten, maten en kleuren. Nu flink wat jaren later in 2021 zijn tablet accessoires zoals deze niet meer weg te denken uit het normale leven. 

Voor iedereen die even een opfris cursus nodig heeft hebben we hieronder de populairste tablet houders op een rij gezet. Zo ben je weer helemaal up to date en weet je meteen hoe je deze houders kan inzetten om meer rendement uit je tablet te halen. 

Welke tablet accessoires bespreken we in deze blog?

Om te beginnen starten we met de klassieke tablethoes. Daarna wijden we uit over de drie populairste toepassingen van tablet accessoires. 

  1. Tablethoezen
  2. Muurhouders
  3. Vloerhouders
  4. Tafelhouders

Tablet hoezen: De enige echte classic

Tablet hoezen, ook wel bekend als tablet covers of zelfs etuis zijn de eerste tablet accessoire ooit op de markt gebracht. Toen Apple de iPad lanceerdezagen producenten van mobiele telefoon accessoires hun kans schoon en begonnen direct met het ontwerpen en produceren van de eerste tablet hoezen. Door een tablet hoes te gebruiken kan je tablet een stuk langer mee gaan dan normaal. Zonder tablet hoes heeft je apparaat namelijk geen enkele vorm van bescherming tegen vallen, krassen, vocht, zand en ander stof. 

Muur houders: Hang het aan de muur

Voor iedereen die een tablet aan de muur wil hangen zijn muur houders bedacht. Door middel van een slimme systeem bevestiging maak je elke iPad of tablet klaar voor gebruik als bijvoorbeeld domotica control paneel. Doordat domotica steeds populairder begint te worden is er constant meer vraag naar deze toepassing. Zo kan je een tablet met domotica control software gebruiken om slimme apparaten zoals zon wering, klimaat regeling, verlichting en meer aan te sturen. Met een wand houder kan je jouw tablet trouwens niet alleen op muren monteren maar op vrijwel elk verticaal oppervlak. 

Vloerhouders: Zet ‘m op de grond

Altijd al een tablet op een standaard op de vloer willen plaatsen? Met een vloer houder kan het. Nu zal je in je woning niet zo snel een tablet standaard op de vloer plaatsen maar zakelijk gezien zijn de toepassingen voor deze houder praktisch onbeperkt. Zo worden vloer houders vaak gebruikt om bezoekers van evenementen van informatie te voorzien. Aan de andere kant worden tablets in deze houders ook veelvuldig gebruikt om juist informatie van de bezoekers te ontvangen. Denk hierbij aan het verrijken van klant profielen.

Tafelhouders: Aan tafel video’s kijken

Tablets worden vaak gebruikt om video te bekijken, bijvoorbeeld je favoriete series of een spannende film. Hoewel dit vaak thuis op de bank zal gebeuren kunnen de echte serie binge watchers zich er niet van weerhouden om in in de middag tijdens de lunch even een aflevering of twee weg te kijken van hun favoriete serie. Om tegelijkertijd je lunch te kunnen eten en je series te kunnen kijken zijn daar tafel houders. Tafel houders zetten de tablet recht overeind op een tafel of bureau waardoor je als gebruiker de handen vrij hebt. Handig!