I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

3 redenen om cryptocurrency te kopen

Elke dag hoor ik van grotere real-world acceptatie van cryptocurrency waardoor je je gaat afvragen als je daar ook mee moet beginnen. Bekijk hier de 3 redenen om dat wel te doen:

  1. Het veranderende gezicht van geld

Geld is al grotendeels digitaal. Het is niet echt een sprong om te bedenken dat papieren valuta verouderd zijn. Elke keer dat je een creditcard gebruikt, PayPal, of een bankoverschrijving verzendt, verzendt je digitale informatie. Het is de logische volgende stap dat geld zal veranderen in een 100% digitale vorm.

We hebben al ruime acceptatie van smartphones, die in eerste instantie de primaire persoonlijke opslagapparaten van de nieuwe betaalmethode zullen zijn. Cryptocurrencies zijn de toekomst van valuta.

  1. Wijdverspreide acceptatie

Elke dag hoor je van grotere real-world acceptatie van cryptocurrency. Steeds meer officiele instellingen voegen cryptocurrency toe aan hun uitwisselingsaanbiedingen. Ook worden handelsactiviteiten steeds vaker opgezet op basis van crypto. Er is geen twijfel aan dat er trend 

  1. Beveiliging

Er gaat amper een dag voorbij zonder nieuws van een datalek of diefstal. Cybersecurity is een belangrijk probleem van de 21e eeuw en de blockchain is de schijnbare oplossing voor meerdere tekortkomingen in het huidige paradigma. Hoe verfijnd de oude manier van gegevensbescherming ook is, hackers lijken altijd een manier te vinden om in te breken. De blockchain is van nature zeer goed bestand tegen aanvallen van buitenaf.

Cryptocurrency als een beleggingscategorie en de blockchain-onderbouwing kunnen een permanent onderdeel van de toekomst van de mensheid zijn. Omdat we niet stilstaan, is het reden genoeg om te investeren in een contant ontwikkelende munt! De ontwikkelaars van RevenYou hebben ook niet stilgestaan. Zij hebben de perfecte handelsapp gecreëerd waarop developers algoritmes kunnen toevoegen welke traden.