I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Chinesewebwinkels die minder bekend zijn

Er zijn naast de populaire chinese webwinkels zoals Alibaba en Banggood nog een aantal andere goede webshops. Ze zijn wel minder bekend, maar bijna even goed als de gerenomeerde websites. Lightake Een van de kleinere webshops, heeft nog steeds een vrij breed scala aan producten te koop. Vooral op de elektronica-afdeling, de mobiele telefoons en tablets, zijn zeker een kijkje waard. De gemiddelde levertijd is 2 weken. Priceangels PriceAngels is een van de grote jongens rond Chinese webshops.

Het is net als DealExtreme, maar dan zonder de lange wachttijden en out-of-stock aanmeldingen van DealExtreme. Kortom, dit is een grote winkel. Tip: zorg ervoor om in te loggen en zie alle producten. DealExtreme DealExtreme (DX) is ook bekend als de moeder van de Chinese webshops. Het is het oudste en één van de grootste. Toch hebben velen een haat-liefde verhouding met DX. DealExtreme heeft relatief weinig producten op voorraad, wat betekent dat het merendeel van de producten moeten verzonden vanaf de leveranciers.

Dit betekent wachttijden van wel 2 maanden voor je product in handen hebt. Andere nieuwe en minder bekende webshops zijn: Newfrog een relatief nieuwe webshop, met een breed scala van producten. Vaak hebben ze producten die je niet bij andere webshops kan vinden. Suntekstore is een leuke webshop. Die vooral op het gebied van prijsstelling, het bereik van het product of de scheepvaart heel erg opvalt. Doet wat het moet doen en levert de producten tot aan je deur.

https://www.chinesewebshop.net/shein/