I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Beste snufjes auto’s

p0Elk automerk heeft wel zijn eigen innovatieve techniek die zich onderscheid de rest van de auto’s. De technieken in de auto’s veranderen in een rap tempo en het is dan ook een strijd wie er meet het meest boeiende snufje van het jaar komt. Wij hebben voor jou een lijst gemaakt met daarin de meest innovatieve technieken van de afgelopen 10 jaar.

Camera

Camera’s zijn niet meer weg te denken in de nieuw gebouwde auto’s. Een achteruitrijcamera zit daarom ook bijna standaard in elke auto. Een achteruitrijcamera biedt je de mogelijkheid om veilig achteruit in te parkeren en veilig achter uit te rijden. Zo voorkom je dat je botst en ongelukken veroorzaakt. Je wilt tenslotte niet je auto beschadigen. Als je een oudere auto in bezit hebt, hoeft je niet getreurd te zijn. Ook voor oudere modellen is er een oplossing namelijk een achteruitrijcamera draadloos. Deze camera kun je zelf monteren in je oude auto en is gemakkelijk te gebruiken.

Autopilot

Een van de meest populaire automerken van het afgelopen decennia genaamd Tesla, zorgt voor heel veel innovatie technieken. Zo heeft Tesla bij haar Model S een software pakket mee geleverd die instaat is om de auto zelfstandig te laten rijden. De autopilot functie bij de Tesla model S werkt vanaf 30 kilometer per uur. De bestuurder kan zijn handen van het stuur houden want de Tesla is in staat om alles over te nemen.

Lane keep assist

Een van de eerste automerken die met de Lane assist techniek kwam, is de GMC. Het merk heeft een tool ontwikkeld waardoor de auto netjes tussen de lijnen blijft rijden op de weg. Dit kan dus helpen bij het voorkomen van ongelukken. De techniek werkt eigenlijk als volgt: Zodra je op de snelweg rijdt leest de auto in hoe breed de weg is. Als je per ongeluk de te dicht bij de lijnen van de weg komt zal de software automatisch terugsturen zodat je netjes binnen de lijnen blijft rijden.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/