I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

De collectie Seidensticker overhemden

 

Seidensticker overhemden zijn een echt begrip in Europa. Dit kledingmerk is marktleider van de zakelijke overhemden. Niet vreemd ook. Seidensticker biedt de perfecte combinatie overhemd: kwaliteit en comfort. 

Seidensticker biedt in totaal vier soorten overhemden aan: Seidensticker Splendesto, Seidensticker Schwarze Rose, Seidensticker UNO en Seidensticker UNO Super Slim.

Seidensticker Splendesto

Seidensticker biedt veelal de Splendesto overhemden, geproduceerd van 100% katoen. Deze overhemden zijn zakelijk, modieus en geschikt voor iedereen.

De pasvorm van deze overhemden is altijd hetzelfde: de Regular Fit pasvorm. Dit is een pasvorm die precies tussen de huidige moderne pasvorm zit en de klassieke pasvorm zit. Dit betekent dat de pasvorm zich aanpast, wanneer de maat groter wordt. Hoe groter de maat, hoe minder getailleerd de overhemden worden. Hierdoor is dit dus het perfecte overhemd voor iedereen.

De Seidensticker Splendesto overhemden bieden gemak. Strijken is verleden tijd, want de overhemden zijn altijd strijkvrij en kreukvrij. Een extra detail aan de Seidensticker Splendesto overhemden is het borstzakje.  

Seidensticker Schwarze Rose

Seidensticker Schwarze Rose overhemden vormen de klassieker onder de overhemden van Seidensticker. Het is het boegbeeld van dit kledingmerk. Hoewel de overhemden klassiek zijn, is het toch een enorm moderne lijn. De lijn van Seidensticker herken je aan het speciale logo. Op sommige overhemden is dit Schwarze Rose logo te vinden op de buik.

De Schwarze Rose overhemden zijn Slim Fit. Hierdoor zijn de overhemden veel getailleerder dan de Regular Fit overhemden. De maten gaan van maat 37 tot en met maat 46.

In tegenstelling tot de Seidensticker Splendesto overhemden hebben de Schwarze Rose overhemden nooit een borstzakje. De overeenkomst met de Splendesto overhemden is dat de Schwarze Rose overhemden van dezelfde kwaliteit is en ook allemaal strijk en kreukvrij.

Seidensticker UNO

De Seidensticker UNO overhemden zijn eigentijds. Ze hebben dezelfde pasvorm als de Splendesto overhemden (Regular fit). De maten van de Seidensticker overhemden gaan van maat 37 tot en met 48. Een groot verschil tussen de als de Splendesto overhemden en de Seidensticker UNO overhemden, is dat de UNO overhemden een stuk goedkoper zijn. De reden is niet de lagere kwaliteit, maar de UNO overhemden zijn niet strijkvrij. Echter zijn deze overhemden gemakkelijk in onderhoud. Strijken gaat heel erg gemakkelijk.

Seidensticker UNO Super Slim

De UNO Super Slim overhemden zijn de meest gewaagde overhemden uit het assortiment van Seidensticker. De UNO Super Slim overhemden zijn, zoals de naam al suggereert, Super Slim. Het zijn overhemden die extra getailleerd zijn.

Doordat de overhemden extra getailleerd zijn, hebben ze ook een veel stretch in de stof. Hierdoor zit elk overhemd perfect en strak op het lichaam, terwijl de overhemden comfortabel blijven zitten.

De Seidensticker UNO Super Slim overhemden zijn veelal strijkvrij en kreukvrij, maar niet allemaal. Degene die niet strijkvrij zijn, zijn ze gelukkig wel strijkarm en hierdoor gemakkelijk te onderhouden.

Collectie herenkleding Seidensticker online bestellen

Bekijk de collectie overhemden online op https://overhemden.com. De shirtspecialist staat bekend als de grootste aanbieder van overhemden mouwlengte 7 in Nederland.

https://overhemden.com