I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

De periode na een ooglidcorrectie

Veel mensen twijfelen vaak of ze wel een ooglidcorrectie moeten laten doen, ze vragen zich dan vooral af of het ook het gewenste resultaat geeft. Mensen vragen zich ook altijd af wat er na die tijd gebeurt, heb je snel nergens meer last van? Of blijf je een lange periode pijn behouden na de ingreep? U kan hier natuurlijk altijd foto’s en informatie voor raadplegen van ooglidcorrecties voor en na de ingreep.

Na de ingreep mag u zelf 24 uur niet rijden, daarom is het belangrijk dat iemand u na de ingreep kan ophalen. Ondanks dat het niet een hele grote ingreep is, moet de wond natuurlijk wel helen, vandaar dat u de eerste 24 uur rustig aan doet. Uw ogen zijn vaak wat opgezwollen en rood na de ingreep, ook heeft u vaak wat bloeduitstortingen boven en onder de ogen. Na de operatie is het dan ook belangrijk om uw ogen te koelen. Meestal trekt deze pijn binnen één à twee weken weg. Na één dag mag u weer lichte huishoudelijke en administratieve werkzaamheden hervatten. Zwaar lichamelijk werk, bukken en sporten moet u de hele week vermijden, zodat de wond rustig kan genezen. U mag wel gewoon douchen na de behandeling, maar het is wel belangrijk dat u zorgt dat u de pleisters bij de wond droog houdt. U kunt natuurlijk na de ingreep nog niet cosmetica gebruiken op uw ooglid, er zit namelijk een wond en die zal eerst moeten genezen. Als u lenzen heeft zal u de eerste dagen nog even een bril op moeten houden, u mag de lenzen pas weer indoen als u ze eruit kan halen zonder uw ooglid omhoog te trekken.

Na een week vindt er vaak weer een controleafspraak plaats. Hier worden de hechtingen ook verwijderd en er zal gekeken worden of alles er goed uit ziet. De littekens zullen de eerste maand vaak nog rood en gezwollen zijn. U zou dit kunnen verminderen door een crème of lotion op te smeren, maar doe dit wel pas als uw wond genezen is. Faceland is een aanbieder op het gebied van plastische chirurgie en zij kunnen u altijd nog meer informatie bieden.

http://faceland.nl/