I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Greenearth cleaning

Gisteren was het gala en je mocht die mooie jurk aan, wat was het toch een leuke avond. Helaas zie je dat er nu allemaal vlekken in je jurk zitten, hoe krijg je die er nou uit? De enige oplossing lijkt de stomerij, maar de vorige keer dat je een jurk weg bracht naar de stomerij was de vlek wel verdwenen, maar zag je ook slijtage aan de jurk en dit wil je niet weer. Hierom twijfel je of je de jurk wel weer naar die stomerij toe moet brengen, dus zoek je nog even op het internet naar: Stomerij Den Haag. Dan vindt je opeens een stomerij waar je iets ziet staan over Greenearth Cleaning en  die zelfs een 24-uurs service heeft en het bevat een haal-en-breng service, ideaal!

Greenearth Cleaning is een reinigingsmethode die wordt gebruikt bij het reinigen van kleding, deze manier is milieuvriendelijk en zorgt ervoor dat de kwaliteit van je kleding en producten wordt behouden. Panda Stomerij maakt gebruik van deze methode, je kleren worden niet dof en blijven de mooie kleur behouden. De Greenearth Cleaning methode heeft verder nog een heel aantal voordelen, namelijk dat Greenearth Cleaning geen geur bevat, waardoor je kleding niet naar een stomerij ruikt, het is irritatie- en allergievrij, het is veilig voor werknemers en klanten, het is niet gevaarlijk of giftig voor het milieu en zo zijn er nog veel meer voordelen.

Je kan je kleding dus gerust naar de stomerij brengen als er gebruik wordt gemaakt van Greenearth Cleaning, dan hoef je je geen zorgen meer te maken over de kwaliteit van je kleding. Greenearth Cleaning is dus beter voor het milieu, voor de mens en het zorgt ervoor dat je kleding langer meegaat en de kwaliteit behoudt. Twijfel dus voortaan niet en ga voor de Greenearth Cleaning methode.

http://www.stomerijpanda.nl/nl/