I Web Plaza
Image default
Business / Marketing and Advertising

Het ‘nieuwe’ printen

Printen is een geweldige uitvinding. In de middeleeuwen hadden we nooit kunnen denken hoe makkelijk het kan zijn om tekst ‘te verdubbelen’. Dit gebeurde in die tijd namelijk met de hand. Wanneer er twee exemplaren van hetzelfde boek moesten komen schreef men dit boek volledig over. Dit geldt ook voor afbeeldingen, deze afbeeldingen werden opnieuw getekend.

Met de komst van de printer is dit allemaal veel makkelijker geworden. Documenten staan online en kunt u zeer snel uitprinten. Printers staan tegenwoordig wel in bijna elk huis. Printers zijn ook eigenlijk onmisbaar geworden. Kijk naar kinderen op de basisschool, zij moeten al hun werkstuk uitprinten. Daarnaast zijn printers natuurlijk een must-have in bedrijven. Documenten moeten namelijk vaak uitgeprint worden voor het archief om ondertekent te worden.

Buiten deze normale printers, zijn er ook printers die gebruikt worden in bijvoorbeeld een productie proces. Wanneer bedrijven producten produceren moeten deze meestal gecodeerd worden, dit gebeurt doormiddel van bijvoorbeeld een Thermo transfer. Deze printer, print doormiddel van warmte. Door deze techniek kan deze printer gemakkelijk op allerlei verschillende ondergronden printen.

Voor bedrijven die producten produceren is dit enorm handig. Op deze manier kunnen ze zelf een printer aanschaffen die ze voor verschillende producten kunnen gebruiken.

Wat voor beeld heeft u eigenlijk bij deze printer? U ziet misschien een enorme printer voor zich, maar dit is zeker niet het geval. Wanneer er gekozen wordt voor een klein karakter printer zult u zien dat dit een kleine printer is met makkelijk onderhoud. Voor een bedrijf is deze printer dus geen enorm uitgave. Het is eigenlijk vele malen makkelijker dan het printer uitbesteden. Bedrijven moeten namelijk dagelijks hun producten coderen of voorzien van een tekst, wanneer dit elke keer uit besteed wordt kost dit enorm veel tijd en geld.

De printers van nu zijn veelzijdig, gemakkelijk een enorm handig!

http://www.kba-metronic.com/nl/